| Vasy0105 a întrebat:

Toti se dau "experti TPU" dar cand este vorba de o intrebare mai grea dispar toti.

Răspuns Câştigător
| al3xander a răspuns:

Prietene fiecare ajutam cu ce putem, nu suntem Dumnezeu ca sa stim tot.

| Vasy0105 explică (pentru al3xander):

Cel mai corect raspuns..iti dau o "funda" chiar daca nu valoraeza nimic big grin

| al3xander a răspuns (pentru Vasy0105):

Mersi frate, numai bine!

12 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

1. Nu vad sensul acestei afirmatii idioate.
2. Tu ai dat vreun ban ca sa poti sa ai pretentii?
3. Daca vrei raspunsuri, ia si plateste. Eu cred ca si asa trebuie sa zici mersi ca primesti raspunsuri.
4. Minunata funda nu ajuta la nimic. E ca un like pe facebook. Nu iti aduce absolut nimic. Si atunci, care e motivarea.
5. Oricum apar alti inteligenti cu care sa te certi, care cand ii pui sa justifice ceva, nu sunt in stare. Dar voclabularul e complex.

| Vasy0105 explică (pentru sltlp):

Pfff asa e cred ca am fost cam dur.

| MskDesign a răspuns:

Sa inteleg ca te simti neindreptatit?!
Fiecare isi programeaza timpul cum poate.Nu uita, de asemenea, ca cel care da un raspuns la o intrebare, stie sau se face ca stie raspunsul.Trebuie,tot,de asemenea, sa te gandesti ca unul ca mine nu are timpul necesar sa raspunda chiar la toate intrebarile.De asemenea trebuie sa stii exact la ce categorie sa pui intrebarea, aceasdta intrebare fiind pusa gresita la categoria tehnologie, si..., posibil ca utilizatorii acestui site sa nu iti raspunda.Probabil la ce ai cerut tu, se potrivea mai bine la "Tot despre TPU". Succes in continuarelaughing!

| Vasy0105 explică (pentru MskDesign):

Pai nu neaparat tu, sunt mai multi, big grin

| Danzell a răspuns:

Pentru ca habar n-avem. simplu. fiecare raspunde la ce stie, sau crede ca stie.
si sincer nu prea sunt intrebari inteligente.
nu te supara, dar nu poti sa pretinzi la un raspuns la o intrebare fara sa dai detalii.
cel putin la calculatoare sunt 1001 cauze.
sa luam cazul tau cu facebook-ul. nu am inteles ce vrei laughing sincer.
ai 3 poze care poti sa le vezi care le-ai sters dar tot le vezi?

e foarte vag. invata sa explici concret.

raspunsul e la fel de vag ca intrebarea.
poate fi din cauza calculatorului tau, virusi, add-block-ul browserului, sau a facebook-ului.

solutiile sunt la fel de vagi. incearca o reinstalare a browserului, sau sistemului de operare, mai da si tu un disk cleanup, sau defragment.
cam atat.

| Vasy0105 explică (pentru Danzell):

Da, dar si daca se uita altcineva de pe alt cont nu se vad, si daca dau click pe una din cele 3 si le mut din sageti acolo se vad...doar ca nu se afiseaza la "toate fotografiile" cat de explicit vrei sa fiu straight face?

| Danzell a răspuns (pentru Vasy0105):

Daca nu se vad si de la altii inseamna ca a schimbat setarile de la poze. Privacy sau ceva de genu. sa nu fi dat pozele sa le vada doar el.

asta e doar in cazul cand nu vad altii.

| Vasy0105 explică (pentru Danzell):

Nici pe departe, toate sunt publice, si pana acum cateva zile le-am vazut.

| AdrianExtreme a răspuns:

Adevarat big grin

| Vasy0105 explică (pentru AdrianExtreme):

Ce, stii tu sa ma ajuti? laughing De ce nu pot sa vad fotografiile de pe facebook decat 3 din ele...pana acum cateva zile le-am vazut am sters una sau 2, dar tot sunt mai multe de 3 big grin sad

Întrebări similare