Bun gasit Nelu,
Foarte interesant si folositor tot ce ai postat mai sus.
Eu ma mir cum poti sa stii atitea lucruri extraordinare despre calculator. Probabil ai calificare in acest domeniu, altfel e greu sa-mi explic. Doar cu pasiune pare cam greu de crezut sa poti sti atitea.
Oricum iti multumesc pentru efortul tau de a ne pune noua la dispozitie o groaza de aplicatii folositoare.
Toate cele bune! Weekend Placut.
Am o problema...mi-am facut un id nou si toti care imi intra in lista se duc in address book eu le apar ca sunt online dar ei nu imi apar online mie ajutor plz
Am instalt ultimul messneger oferit de catre cei de la Yahoo gratuit si am vrut sa fac o mica curatenie prin arhive pentru ca erau multe asa ca am intrat pe Yahoo Mail am selectat "Conversations" am selectat toate arhivele apoi am dat "Delete" apoi mi-am dat seama ca am sters si niste conversatii pe care voiam sa le pastrez. Exista vreo sansa sa le recuperez in vreun fel?!
Am instalat ultimul messenger oferit de catre cei de la Yahoo gratuit si am vrut sa fac o mica curatenie prin arhive pentru ca erau multe asa ca am intrat pe Yahoo Mail am selectat "Conversations" am selectat toate arhivele apoi am dat "Delete" apoi mi-am dat seama ca am sters si niste conversatii pe care voiam sa le pastrez. Exista vreo sansa sa le recuperez in vreun fel?!
Pe messenger, cand imi trimite o persoana un link, ba pe ask.fm, sau pe facebook o postare, ori pe youtube o melodie nu imi merge sa dau click. Dau click si imi apare : Application not found. Ma poti ajuta?
Ce browser folosesti de obicei? Trebuie sa-l stabilesti ca implicit!
De curand am aflat ca mi s-a umblat in calculator, fara permisiunea mea, de catre anumite persoane. au accesat messenger-ul, facebook, etc. as dori sa stiu daca pot afla parolele la id-urile care au fost accesate in calculatorul meu, va rog frumos sa ma ajutati. am incercat acea modalitate cu stick-ul dar nu a mers. am instalat si keylogger-ul, dar imi apare tot ceea ce este tastat din momentul in care a fost instalat, nu si din urma. ce as putea face? exista vreo solutie? multumesc
Deci acum 2 zile mi-am facut un alt id.Primele contacte mi-au intrat la 'friends' dar restul imi intra numai la 'adress book' ei ma vad pe mine online dar eu nu ii pot vedea pe ei. de ce?
Asa se intampla la ID-urile noi! Nu poti adauga mai mult de 5-6 prieteni pe zi in lista. Este o masura luata de Yahoo tocmai pentru a prevenii bootii.
Am nevoie de ajutor, prietenul meu s-a logat pe messenger dupa pc meu, as dori sa stiu daca exista in windows 7 parolele salvate, mentionez ca era bifat sa salveze parola sau vreun program sau sa aflu conversatiile, astept raspuns rapid, multumesc
Nu este, nu se salveaza, de fapt nu se decripteaza.
NeluL, de curand am sters o persoana din lista de Friend la Yahoo Messenger, de tot, nu e nici la Address Book, ce sa fac, este vreo sansa de a recupera ID-ul acelei persoane? Te rog ajuta-ma frate!
Buna Nelu,
Am si eu o problema cu messenger-ul, nu ma pot loga, imi da o eroare care spune:"We can't sign in to Yahoo! Messenger.There might be a problem whith your Internet connection.Make sure your computer is connected to the Internet.Click Troubleshoott to begin a series of test to try to diagnose the connection problem." Atunci cand apas tasta Troubleshoot imi spune sa intru la setarile din Explorer, si cand fac tot ce zice, tot nu imi merge messenger-ul.Aceasta problema este strict pentru mess, pe alte site-uri pot intra, internet am. Apropo si pe mail pot intra, dar pe aplicatia messenger nu ma lasa sa intru.Te rog ajuta-ma! Mersi. O zi buna!
Vezi aici: http://tiny.cc/5oalhw
Salut Nelu, felicitari pentru aceasta initiativa, mai rar astfel de oameni.Am si eu o intrebare, am pus de vreo 2 ori intrebarea si apasand pe "intrebarile mele" mi-a zis -nu ai nici o intrebare.Asa incat mai incerc o data.Cand apas pe "citire mesaje" din yahoo messenger, se deschide pagina yahoo mail si de foarte multe ori se deschide si yahoo messenger in pagina de mail.Se poate rezolva? Multumesc pentru rabdare si succes pe mai departe.
Salut! Se poate sa vezi contactele sau numarul de contacte din adresa de messenger a unei persoane chiar daca nu ai parola ei? Daca da, cum?