Bun gasit Nelu,
Foarte interesant si folositor tot ce ai postat mai sus.
Eu ma mir cum poti sa stii atitea lucruri extraordinare despre calculator. Probabil ai calificare in acest domeniu, altfel e greu sa-mi explic. Doar cu pasiune pare cam greu de crezut sa poti sti atitea.
Oricum iti multumesc pentru efortul tau de a ne pune noua la dispozitie o groaza de aplicatii folositoare.
Toate cele bune! Weekend Placut.
Salut Nelu, felicitari pentru aceasta initiativa, mai rar astfel de oameni.Am si eu o intrebare, am pus de vreo 2 ori intrebarea si apasand pe "intrebarile mele" mi-a zis -nu ai nici o intrebare.Asa incat mai incerc o data.Cand apas pe "citire mesaje" din yahoo messenger, se deschide pagina yahoo mail si de foarte multe ori se deschide si yahoo messenger in pagina de mail.Se poate rezolva? Multumesc pentru rabdare si succes pe mai departe.
Am instalt ultimul messneger oferit de catre cei de la Yahoo gratuit si am vrut sa fac o mica curatenie prin arhive pentru ca erau multe asa ca am intrat pe Yahoo Mail am selectat "Conversations" am selectat toate arhivele apoi am dat "Delete" apoi mi-am dat seama ca am sters si niste conversatii pe care voiam sa le pastrez. Exista vreo sansa sa le recuperez in vreun fel?!
Am instalat ultimul messenger oferit de catre cei de la Yahoo gratuit si am vrut sa fac o mica curatenie prin arhive pentru ca erau multe asa ca am intrat pe Yahoo Mail am selectat "Conversations" am selectat toate arhivele apoi am dat "Delete" apoi mi-am dat seama ca am sters si niste conversatii pe care voiam sa le pastrez. Exista vreo sansa sa le recuperez in vreun fel?!
Salut. Am sters cam acum 2 luni niste conversatii din arhiva si as vrea acum sa le recuperez. Am incercat cu Recuva, Tune up utilities si Easeus data recovery. Si recuperez niste fisiere.dat de genul ystats_A si nu ceva care sa contina numele intelocutorului sau ceva de genul. Conversatiile au fost sterse direct din messenger si nu din "C:\Program Files\Yahoo\Messenger\Profiles\id-ul_tau\Archive\Messages\id_ul_interlocutorilor". Cu toate ca folosesc XP, imi apare doar c:/program files/yahoo/messenger/profiles/id-ul cu care m-am logat si my icons. Conversatiile se salveaza si pot sa le vad doar din conv history. Cum as putea sa fac sa le recuperez?
Nu se mai pot recupera! Conversatiile sunt salvate pe serverele Yahoo si nu pe pc-ul tau. Odata sterse nu se mai pot recupera. Ele se vad foarte bine in yahoo mail la-> Conversations
Mai am o intrebare, neluL. Am instalat messenger 11 si in c:/program files/yahoo/messenger/profiles/id care s-a logat am un folder my icons, 3. dat de gen inconindex, MigationFlag si MigrationTrace si un.xml cu numele utilizatorului meu. Cand deschid.xml-ul imi arata cateva conversatii recente. Am instalat progr undelete plus si mi-a gasit niste.xml din messenger de pe data aproximativa (cred) de cand am sters conversatiile respective. Ar putea sa fie alea conversatiile? Si daca da, cum le decriptez? Multumesc mult.
Ca sa deschizi un fisier xml foloseste XML Notepad 2007
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=7973
Nu stiu daca sunt conversatiile care te intereseaza!
Multumesc, neluL. Pana la urma am renuntat la undelete plus pentru doc respective le puteam restaura doar daca il cumparam.
Am folosit in schimb iFile Recovery, care mi-a gasit in folderul Messenger intreaga lista de messenger, inclusiv listele unor persoane care au intrat pe messenger de pe laptopul meu. Sunt cativa care au niste documente pe care cand folosesc optiunea de restore mi le salveaza pe laptop sub forma de MIME message (cred, nu prea le am...dau cu presupusul din ce am citit pe net). Imi arata si data la care au fost modificate/sterse si unele cam coincid cu conversatiile pe care le caut. Nu stiu daca chiar sunt alea sau cine stie ce altceva. Stii cumva ce program ar trebui sa folosesc ca sa le pot decoda sa vad care-i treaba cu ele?
Este un format foarte flexibil. MIME Mesajele pot conţine text, imagini, audio, video, sau altele. Vezi aici cu ce deschizi Mime.
http://www.x-url.com/gs9
Deci acum 2 zile mi-am facut un alt id.Primele contacte mi-au intrat la 'friends' dar restul imi intra numai la 'adress book' ei ma vad pe mine online dar eu nu ii pot vedea pe ei. de ce?
Asa se intampla la ID-urile noi! Nu poti adauga mai mult de 5-6 prieteni pe zi in lista. Este o masura luata de Yahoo tocmai pentru a prevenii bootii.
Buna Nelu', am si eu o problema cu messu.Intr'o seara m'a dat afara de pe un id vechi de al meu de vreo cateva ori, apoi am schimbat id-ul cu altul pe care il aveam de mult. Am inceput sa imi bag in lista id-urile dar maimult de 5 nu au mers bagate. Le-am spus prietenilor sa ma bage ei in lista. Ma bagau in lista dar nu imi apareau online decat pe mail. Mi-au spus cei dupa TPU sa imi iau alt Messenger. Si mi-au dat si link-ul. Dar faza e ca de atunci nu imi mai merg emoticoanele. Le scriu imi apar dar cand sa dau enter/send nu pot nu se trimit. Am incercat mai multe Messenger-uri si tot asa. Eu cred ca e de la Emoticoanele instalate la Messenger. Nu le-am instalat eu si nu stiu cum se numesc. As vrea sa le dezisntalez si pe alea. Ma poti ajuta te rog?
@mariuca_9563 REPET ->nu te pot ajuta sa furi un id de messenger. Nu este fair play pentru mine.(nu folosesc messenger)
NeluL, de curand am sters o persoana din lista de Friend la Yahoo Messenger, de tot, nu e nici la Address Book, ce sa fac, este vreo sansa de a recupera ID-ul acelei persoane? Te rog ajuta-ma frate!
Salut! Se poate sa vezi contactele sau numarul de contacte din adresa de messenger a unei persoane chiar daca nu ai parola ei? Daca da, cum?
De curand am aflat ca mi s-a umblat in calculator, fara permisiunea mea, de catre anumite persoane. au accesat messenger-ul, facebook, etc. as dori sa stiu daca pot afla parolele la id-urile care au fost accesate in calculatorul meu, va rog frumos sa ma ajutati. am incercat acea modalitate cu stick-ul dar nu a mers. am instalat si keylogger-ul, dar imi apare tot ceea ce este tastat din momentul in care a fost instalat, nu si din urma. ce as putea face? exista vreo solutie? multumesc