Sincer nu sunt de acord in totalitate... unii chiar au nevoie de ajutorul nostru si vor sa isi dezvaluie identitatea. Eu cred ca ar trebui de fiecare data cand cineva trimite intrebari stupide sa le raportam.
Nu-mi place propunerea ta. Unii au nevoie de ajutor poate o singura data. Iarpentru astatrebuie sa-si faca cont. Nu e buna propunerea ta. Daca nu-ti place ce a ajuns TPU te poti "muta" pe alt site.
Nu e neaparat asta o solutie, eu zic ca ar trebui sa dispara cat mai repede cei care pun intrebari stupide sau indecente gen: "Vreau status de fite" sau "Va place Guta? Dau funda cui ii place". Va dati seama cati experti TPU se vor naste in stilul asta?
Asa e Luciane. iti dau dreptate daca cineva vrea sa zica ceva sau sa-si expuna punctul de vedere sa nu se ascunda sub semnul anonimatului. o zi buna
Un site de copii si de cocalari.
Ce sa-i faci? Bugetul Parlamentului si coltul mintii nu are limite.
Nu strica cei care-si fac treaba ca padurea are si uscaturi.
Oricum TPU, nu va mai avea stima pe care o avea in anii anteriori.
Intrebarile anonime? O vesnica problema care poate avea rezolvare doar daca vrea cineva, ca de putut se poate.
Cam atat despre asta.
Propun doar ca cei cu cont sa poata posta iar in momentul in care posteaza sa existe un buton de genul,, Vrei ca intrebarea sa fie anonima"' diferenta fiind ca adminul sa poata afla cine a pus acea intrebare si daca contine prostii acel cineva sa ia ban.
Acum daca un anonim pune o intrebare prosteasca nu poate da nimanui ban pentru ca acel anonim nu are cont, dar asa ar avea.
Tu vorbesti.cand tu pai intrebari de *** cum sa abordezi o fata sa faca sex cu tine bai copilule esti in toate mintile? eu nu cred ca esti
Buna, sunt si nu de acord cu propunerea ta. Exista persoane care au intr-adevar nevoie de ajutor si nu doresc sa se afle cine sunt, sau pur si simplu nu vor ca ceilalti useri sa afle ca el/ea este aceea persoana care a postat intrebare; pro propunerii:pentru a ne da seama cine sunt aceei useri care iau totul in bataiie de joc si care merita ignorati, cred eu.