| KLiNK a întrebat:

TPU, am cumparat o noua placa video pentru pc-ul meu. Problema este ca mai am o placa video si nu stiu cum sa o scot din pc. Stiu ca sunt niste suruburi acolo pe partile acelea metalice dar eu nu am acele suruburi. Stiti ca este acea parte a placii video care are gaurile pentru monitor. Acea parte nu stiu cum sa o scot. Am incercat orice mi-a venit in cap dar nu merge. Pc-ul meu este un HP Dc7100 CMT. Am si o poza: http://www.setstore.bg/userfiles/productlargeimages/prod uct_85.jpg
Slotul PCI Epress este acela negru de sus. Dupa cum vedeti nu este niciun surub cu care sa fixez placa video. Poza nu am facut-o eu, dar arata exact ca pc-ul meu numai ca al meu are placa video.

Răspuns Câştigător
| QuickSilvers a răspuns:

Salut. Placa video este prinsa in 2 puncte. Primul, ar trebui sa fie un singur surub in carcasa...partea metalica in care sunt mufele de la placa, are o forma de L: pe latura lunga ai mufele care ies in afara, ia pe cea scurta, ai o gaura prin care bagi un surub ce intra in carcasa. Celalalt punct...in dreapta slotului de PCI ai un clenci de plastic, care agata placa sa nu iasa din slot. Dupa ce scoti surubul ala, impingi cu o surubelnita clenciul ala si in acelasi timp tragi usor de placa in afara. Cand o pui pe cea noua, doar o impingi in slot, clenciul se pune singur.

| KLiNK explică (pentru QuickSilvers):

Multumesc. Am sa incerc sa fac asa si daca reusesc iti dau funda.

4 răspunsuri:
| alex20056 a răspuns:

Frate acolo nu sunt suruburi acolo nu trebuie sa fie nimic doar pui placa video pe slotul negru bagi cablul de la monitur dai drumul la pc si reinstalezi windowsul depinde daca instalezi windows 7 ultimate pe pc asi ia singur driverele la placa sau daca cand ai cumparat-o tia data si vreun cd cu drivere e bine ca ai instalezi tu driverele si ai putea sa ami dai o poza cu placa video? sa o vad? si daca este ddr1 2 3 ca daca de exemplu placa de baza este ddr 2 si tu ai o placa video ddr 1 nu o sa se protriveasca adica nu o sa intre acolo

Funda?

| KLiNK explică (pentru alex20056):

Placa de baza este DDR 1. Placa video este GDDR3. Cum sa nu intre acolo? Ea intra in Pci Express. Nu are nicio legatura cu tipul memoriei

| KLiNK explică (pentru alex20056):

Memoria placii video lucreaza independent. Placile video din ziua de azi au GDDR5 iar placile de baza DDR3, si se potrivesc.