Http://www.computersales.ro/configuratii-calculator-pc_e7072850.htm
plus carcasa:
http://www.emag.ro/......EXZP7BBBM/
Frate,placa video e taare slaba
Am iesit in 1.324 ron daca folosesti acest voucher : R82ZMJCN,merita
Procesor quad core de 3 ghz
placa de baza ok
4 gb ram
hdd500 gb
placa video destul de ok, duce si cele mai noi jocuri
sursa de incredere (vezi ca vine fara cablu de alimentare)
carcasa ieftina cu aspect gaming'
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/627768/
Chiar nu pot, daca scad din sursa si iau o carcasa cu sursa integrata, ai sanse sa faca pc poc, daca scad din placa video renunti la multa performanta, daca pun 2 gb ram, nu-ti vor merge jocuriile care cer 4 gb ram, iar daca scad din procesor iar renunti la performanta, si iesi cam in 1200 lei, dar nu mai e asa performant, chiar nu poti face un efort? macar merita, si eu cand mi-am cumparat pc nu am avut bani sa-l fac bun, trebuia sa fac o alegere ori ma duc pe unul mai slab si il schimb peste 1 an, ori mai strang bani si iau ceva calumea sa tina 3-4 ani, si am mers pe varianta a2-a si bine am ales
Baieti, eu nu sunt din Romania, sunt din MD si vad ca cineva isi ia un computer cu 1000+ lei cind eu cu 500 euro am luat un PC prapadit cu rama de 2Gb, Intel dual core, procesorul de 2, 3 Gb, si hard memory de 250GB, spuneti-mi si mie niste linkuri cu preturi
Uita-te ce configuratie i-am facut celui ce a pus intrebarea.
Mersi mult
Toate astea costa maxim 500 lei daca aduni pretul cred.Dar uitate pe emag.ro si vei gasi tot ce iti trebuie la preturi mici
Eu ma gindeam la un laptop, ca m-am obisnuit cu el, mai bine stai pe pat decit la masa
, la noi un bloc central e 300 dolari minimum si nu chiar cine stie ce, apoi monitorul 100 dolari(de asemenea nu e cine stie ce)
Depinde pentru ce vrei calculatorul.Cu 1000 lei nu cumperi un calculator cum spui tu.Pentru un calculator bun cu 500 euro cumperi doar placa video si procesorul.Un monitor costa 150 euro. Daca vorbim despre salarii, sunt oameni care castiga 500 lei pe luna (110 euro).
Minea_Alin_1999 întreabă: