Dacă tu ești autorul materialelor create atunci nu trebuie nici un drept de autor, ci doar că materialele postate precis vor fii supervizate de un admin(cum îi pe TPU de exemplu). Succes
Poti terog să detaliezi o idee? Eu am pus întrebarea aceasta pentru că am auzit ceva că nu avem voie să facem reclamă. Mda... prin faptul că recomanzi ceva nu e neapărat reclamă în mod direct dar e indirect fiind că le spui altora să îl încerce sau nu prin simplu faptul că îl testezi. În acest aspect aș dori să știu dacă nu am nevoie de ceva drepturi. E drept că pe internet am văzut multe videouri cu materiale software, e.t.c dar eu zic că e bine să mă asigur.
Aia îi altă treabă. Dacă recomanzi ceva de genu„încearcă windows că e farte bun și merge orice pe el(exemplu)" atunci da. e cam reclamă la Microsoft windows, dar daca tu preznți o aplicație x sub formă de tutorial viideo, aia nu mei e reclamă ci e material informativ despre cum se folosește aplicația/jocul respectiv.
Drepturi de autor iti trebuie doar daca pui programul in sine sa il descarce alte persoane.
Dar dupa cite inteleg de la tine vrei sa faci tutoriale despre anumite programe daca materialul despre programul respectiv este editat de tine fara sa copiezi de pe alte site-uri totul este in regula.