| 243 a întrebat:

TPU de ce nu mai pot Instala Windows Xp pe laptop se stinge mereu la 41% thinking Funda cine ma ajuta sa rezolv problema happy?

6 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Salut
Se si supraincalzeste cand cand face asta?
Se incalzea si se restarta inainte de a reinstala windows?
Daca da trebuie curatat de praf, laptopurile functioneaza greoi daca's imbacsite. Daca tot face figuri, trebuie dus in service, ai vreo componenta cu probleme.
Bafta

| alecx4music a răspuns:

Banuiesc ca il ti in priza cat instalezi windows si cu acumulator in el.
Totusi cred ca confuzi Opritul cu restartul. Este normal sa se restarteze in timp ce se instaleaza sistemul de operare. Daca intr-adevar se opreste in timpul instalarii si este conectat la o sursa de curent, cred ca are praf in el si se opreste ca sa nu se arda.

| Dubaster a răspuns:

Cand instalezi un Windows nu iti arata niciodata cat la suta (.%) s-a instalat! De unde sti ca era la 41%? Mare grija la exprimare!

| adrian50 a răspuns:

Asa mi se intampla si mie, adica bateria nu este de vina, e modificat din sistem, de la inceput cand am cumparat putea sa se tina 5 ore deschis, acum se stinge in 3 minute fara priza, asta e, am incercat si eu sa modific ce trebuia si n-a mers, n-ai ce face.Lasa-l prizat.

| 243 explică:

La partitii ma refer acolo unde trebuie sa faci partitiile la windows xp si se stinge mereu singur fara sa ai fac nimica la 41%

| SkyZ0 a răspuns (pentru 243):

Mai exact la formatarea partitiilor asta tine de HDD am patit si eu la fel este de vina HDD eu l-am schimbat! SUCCES