| Ionut659 a întrebat:

TPU de la un timp YouTube îmi dă reclame 18+ cu toate prostiile posibile, eu aș vrea să scap de ele, măcar să mi le dea pe cele normale, mai folosesc modul restricționat dar îmi blocează activitatea de pe Youtube, cum pot să scap de aceste reclame și să revin la cele normale? Dacă nu trec la YouTube Vance.

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Treci la Vanced, eu am facut trecerea de 2 ani si experienta a devenit una de neuitat.

Daca nu, mergi in sectiunea de reclame a contului tau si verifica daca exista o optiune pentru reclame target-ate, asta insemnand ca vei primi reclame personalizate, bazate pe datele colectate de Google in urma utilizarii serviciilor sale, astfel afisandu-ti reclame localizate, tipice Romaniei daca te afli in Romania.

11 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Reclame +18 pe Youtube? Esti sigur ca n-ai vreun virus? laughing

| Ionut659 explică (pentru aXy99):

Nu,da nu xx. ci cu cazinouri și etc, dacă vreau și eu să stau liniștit și să mă uit pe yt îmi apar reclame de genu. Eu nu am făcut nimic.

| mastadont a răspuns:

Cea mai bună soluție e să instalezi ublock origin. E un addon care blochează reclamele pe toate site-urile, astfel nu vei primi nici o reclamă și nici nu va trebui să plătești. Eu îl folosesc de ani buni și am uitat cum e să-ți apară reclame la fiecare clip vizionat.

| Ionut659 explică (pentru mastadont):

Cum se cheamă

| mastadont a răspuns (pentru Ionut659):

Ublock origin

| floreadan a răspuns:

In mod normal nu ar trebui sa ai reclame 18+ pe YT. Ai verificat daca nu ai un virus ceva?

| Ionut659 explică (pentru floreadan):

Acum am instalat câteva aplicații, acum merge perfect, cred că era ceva de la Youtube, le-am trimis un email și cam aia a fost

| CiubotariuAndrei a răspuns:

Ia Premium si gata.

| LPCTSTR a răspuns (pentru CiubotariuAndrei):

La continutul pe care il promoveaza, la modul mizerabil in care le lucreaza algoritmii si scarba cu care isi trateaza comunitatea, eu as zice: poate in alta viatawinking