Daca ai Windows Xp sau Vista intri in Start->All Programs->Startup si o sa iti apara un l mic.Ii dai delete. Daca nu merge ii dai Cut si Paste unde vrei. Schimbi numele si dai delete si gata. Neaparat sa restartezi calculatorul ca altfel nu merge. Dupa restart nu o sa iti mai apara. Daca iti mai apare ii dai un backup (daca ai un punct de backup). Daca nu ai reinstalezi Windowsul.Succes
Multumesc.dar acum mi-e frica sa sterg l-ul de unde l-am copiat ca poate iar imi apare aia..eu l-am luat din start>all programs>startup si ia-m dat cut paste pe desktop..acum, daca il sterg nu o sa imi mai apara nu?
Nu o sa mai apara. Daca ai in continuare probleme, da-mi add la id style.alecs
Intra in Start -> Run si scrie MSCONFIG. Acolo da clik pe STARTUP. Spune-mi ce programe ai bifate acolo.
(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )
Apasă Alt+X să se deblocheze, după care dezinstalezi cu RevoUnninstaler, faci curățare cu Ccleaner
Salut! Deci eu iti spun din toata inima ca nu stiu cum sa scapi de el definitiv dar stiu cum sa scapi de el pentru moment.1:Cand iti apare mouse trap apesi tab+butonul ala de langa alt + alt dar in acelasi timp 2:dai acolo in bara din dreapta unde este un loc liber click dreapta si exit>Sper ca te-am ajutat!
A! Si apropo eu am 11 ani si am inceput sa plang ca stiam ca ma bate tata! Dar nu a fost o problema deoarece am rezolvat