Verifica link-ul:
http://notepad-plus-plus.org/download/v6.2.3.html
Sper sa te ajute.
Compilatoare de soft te interesează mai mult sau programe în gen C++/C#?
Îți recomand softpedia. com.Acolo la categoria de authoriting tools tot timpul apar softulețe noi(chiar dacă îs home made vb aia la o bere create) care s-arputea să găsești ce te interesează. Succes
Mă refer la programe unde creez eu de la început un soft. Nu vreau să editez softurile altora, doar să creez vreau.
Vai de capu vostru toti care ai raspuns aici. habar nu aveti cu ce se mananca treaba programarea dar va dati toti cu parerea.
NU EXISTA programe de facut aplicatii.
Exista limbaje de programare (C/C++, C#, JAVA, php etc)
Exista compilatoare (g++, Visual Studio pentru c++ spre exemplu)
Exista IDE (Eclipse, Visual Studio, MinGW) - aplicatii care iti permit sa scrii cod.
Acum ca ai obtinut niste raspunsuri mai formuleaza odata intrebarea frumos legata de limbaj de programare, compilator, ide.
Omul cauta un program pentru programare vizuala nu un limbaj de programare domnul expert
Mda... el zice ca lucra in notepad... hmm oare ce programare vizuala facea el in notepad?
Unde ai citit tu ca a scris autorul intrebarii ca ar folosi pentru programare vizuala notepad? Cred ca mie imi scapa si nu vad asa ceva. Haide totusi sa nu ne mai dam interesanti si sa oferim o solutie la intrebarea tipului nu la comentariile utilizatorilor.
Ia mai citeste odata intrebarea
scrie clar si mare
"Mă refer înafara de notepad în care obișnuiam să fac,"
Nu-ti bate capul daca nu cunosti cateva limbaje de programare:
perl,phyton, c++, java, pascal. Daca intr-adevar cunosteai unul din astea, atunci cu siguranta nu mai puneai intrebarea.
Câte răspunsuri Ori cum, ideea e ca facem in notepad niște chesti unde scriam niste comenzi de-a windowsului si salvam fisierul in bat si mi se deschidea chestia in Command Prompt, cat despre premiant, il aleg eu...
Cauta pe google oji kit. Asa se numeste. Descarca-ti apoi mingw developer studio.
Este pentru c++. Daca ai nevoie de ajutor in programare te ajut cu placere. Sunt aproape foarte bun in c++. Si expert in mingw.
Anonymus100 întreabă: