| N1ck a întrebat:

TPU Laptopu meu are probleme Laptopul este un Lenovo G555
Processor AMD Athlon X2 Dual-Core M320 (Caspian) are 2 Core(s) 2 Thread(s) Frecventa de 2.10 GHz RAM 2048 MB (2GB)
HDD 250 GB asa urmatoarele probleme cu el sunt cand instalez Windows Xp Service Pack 2 sau Service Pack 3 se stinge la partitii la 36% sau la 63% parca nu mai stiu ca nu mai L-am instalat de mult Windows Xp ca ma enerva cumplit da sunt sigur ca si acum mi se stinge daca il fac asa acum a inceput cu stingerea si la Windows 7 Ultimate asa dupa ce se instaleaza Windows 7 Ultimate si ajunge la Start Windows se stinge singur si dupa aia nu mai a 2 oara trebuie sa mai il fac ca atuncia pot da cand L-am cumparat nu imi facea niciodata asa nici la Windows 7 nici la Windows Xp puteam sa le instalez pe amandoua fara probleme da acum nu stiu ce are ma puteti ajuta va rog eu frumos dau funda dau orice dau si vot dau funda ce vreti voi nu mai sa imi spuneti de la ce este cauza asta a stati sa va zic si ce temperatura am pe laptop la ce temperatura lucreaza acum Folosesc doar Mozzila Firefox ca nu mai vreau sa il solicit ca cand jucam Bully Schoolarship edition se stingea singur si la jocuri adica si la jocuri se stinge singur nu nu mai la instalare de windows-uri dupa ce fac 6 misiunii la BullySchoolarship Edition se stinge dupa aia singur unde treubie sa fac o plimbare cu o roscata acolo se stinge singur nu mai pot sa ai fac nimica asa acum am temperatura la el stati sa va zic 85 de grade sau mai urca pe la 87 de grade sau cand vad un Videoclip Full HD pe Youtube ajunge pe la 97 de grade si dupa aia scade pe la 92 de grade si tot urca daca raman cu Videoclipul Full hd pe youtube da nu mi se stinge daca ma uit pe youtube nu mai cand ma joc sau instalez windows xp da la windows 7 pot sa il instalez a 2 oara adica dupa prima instalare se stinge si dupa aia incerc a doua si merge fara probleme a 2 a instalare nu mai la prima se stinge dupa ce se instaleaza acolo si dupa aia cand se termina de ajunge la Start Windows si dupa aia se stinge da a 2 a merge fara probleme nu se intampla nimica la temperaturi 97 la filmuletele Full HD pe youtube asa si 87 sau 70 de grade la filmulete de 480p si la Full hd 1080p 97 de grade si scade 0a 92 si tot urca dupa aia funda cine imi zice ce are laptopu happy big grin stiu ca am scris mult da am vrut sa va zic ce are atat si sa ma ajutati va rog eu dau funda dau vot ce vreti voi nu mai ajutati-ma va rog frumos happybig grin happy big grin Funda cine ma ajuta

Răspuns Câştigător
| Hasss a răspuns:

Deci de vina e caldura hardul se incalzeste prea raw si se duce dq de aia se stinge si la jocuri de vina este placa video ca si aceasta se incalzeste tongue recomand sa il duci la un service sa til curete de praf si sa iti schimbe ventilatoarele happy

2 răspunsuri:
| OnlyHD a răspuns:

Parerea mea este ca n ufunctioneaza ventilatoarele de aceea se tot stinge si creste temperatura... sau are mult praf in el.Recomand sa il duci la un service