| TheScienceElias a întrebat:

TPU, nu stiti cumva un program precum Windows Media Center? Adica sa va explic. Un prieten are un dispozitiv cu antena care se conecteaza prin USB la computer. Driverul e instalat, dar la Windows 7 avea Media Center pentru a reda TV cu optiunea aia, nu siti un program care are chestia aia? Sau daca nu, un loc de unde pot descarca Media Center pentru Windows 8, fiind ca nu pot cu Add Features.

6 răspunsuri:
| al3xander a răspuns:

Pai de obicei cheitele alea au si un soft care poate fi instalat pe langa driver. daca la editiile cu media center puteai sa instalezi doar driver-ul si foloseai dupa windows media center insa daca ai o editie mai bazica poti folosi soft-ul de la cheita (cauta-l pe site-ul producator). daca ai nevoie de ajutor da-mi detalii despre receiver si te ajut eu

| TheScienceElias explică (pentru al3xander):

Vezi ce poti face pentru hauppage wintv

Ok ok, dar ideea e că la instalarea programului aceluia nu stiu de ce trebuie sa ai cd sau dvd reader, iar prietenul meu nu are, ca are notebook... sad

| al3xander a răspuns (pentru TheScienceElias):

Pai nu ii trebuie CD-ROM. programul se downloadeaza, se extrage, dupa care are un meniu autorun ca la un CD si de-acolo poti instala driver-ele. vad ca zice ca trebuie sa ai un CD cu o versiune precedenta (cel putin 6). presupun ca dupa iti cere un serial (care e scris pe CD) altfel o sa trebuiasca sa-l cumperi.

Ok, asta din păcate... sau il descarc cu...