Start - run - regedit (enter)
hkey_local_machine + Software + Microsoft + Windows NT + Current Version + Winlogon + Notify
Stergi toata cheia WGALogon.
Dai un restart la calculator si gata.
Si eu am patit si am gasit pe net chestia asta si am scapatMerge 100%
Acest program te atentioneaza ca nu ai cumparat programul Microsoft, ci este furat (de tine sau de altcineva). Rezolvarea este simple: iti cumperi licenta si intri in legalitate.
Aceasta notificare apare cand ai Automatic Updates On. Pentru a scapa de acesta notificare stresanta, tot ce trebuie sa faci, este sa intri in:
1. C:\WINDOWS\system32, cauti fisierele WgaLogon. dll si WgaTray. exe si le redenumesti (de ex.: Wy. dll si Wz. exe). Redenumindu-le, ele nu mai pot opera.
2. Acum mergi in C:\Documents and Settings\All Users\Application Data si se da delete la Windows Genuine Advantage. In caz ca nu iti apare Application Data, trebuie sa-i dai din folderul All Users sus unde scrie Tools apoi selectezi Folder Options, mergi la al 2-lea tab (View), iar la Advanced Settings trebuie bifata optiunea Show hidden files and folders... dai Apply si OK.
3. Dai restart la calculator...cam atat trebuie sa faci pentru a scapa de acea notificare, fara a reinstala windows-ul sau sa cumperi o licenta noua
P. S.: pentru a nu repeta aceasta procedura de fiecare data cand instalezi update-urile windows-ului, poti opri Automatic Updates.
Torcea_Gheorghe_1980 întreabă:
ella2816 întreabă: