Poti sa incerci sa te joci un pic de-a OC-ul daca stii ce inseamna, iar daca nu poti incerca programe de defragmentare a hard diskului si a registrilor (gasesti pe net), sa repui sistemul de operare si poti incerca si programe de mentenanta a pc-ului (gasesti pe net cate vrei)
Dacă nu eşti gemmer, treci pe linux şi vei avea ce îţi doreţi. Dacă nu atunci încearcă să îl optimizezi, dar depinde şi ce calculator ai, cât e de performant. Optimizarea se face relativ simplu dacă foloseşti un utilitar în gen Glary Utilities, pe care ţi=l şi recomand.Despre optimizare îs multe de zis şi depinde de cât de performat e calculatorul, dar de regulă se pot obţine rezultate bune spre foarte bune şi pe un hardware slab.Succes
Pai depinde de PC.
Daca nu e suficient de puternic sa deschida ce vrei tu acolo repede poti sa incerci ce vrei tu, nu iti va imbunatati cu mult perfomanta.
Despre net e alta problema.
Daca ai net prin cablu ar trebui sa mearga destul de repede(cel putin 1 mb/sec).
Nu ma refer la viteza de descarcare... Merge cu 2mb/sec si PC-ul e destul de bun... Am 4GB ram si procesor de 3.1 dual core.
Hehe ai putea cauta pe maherhackers.com (ex: eu am vazut cv ce facea mozila sa mearga mai repede, angry birds pentru Nokia s60v5 si multe lucruri)