Hmmm...nu stiu ce nu ai inteles.Capacitatea de racire -incalzire se masoara in btu, cu cat sunt mai multi cu atat raceste-incalzeste incaperi mai mari.De obicei de la 15000de btu in sus sunt considerate pentru consum industrial. Cele cu mai putini btu sunt pentru uz casnic.Intensitatea curentului se masoara in amperi deci, consuma cu o. 5a mai mult la incalzire decat la racire.Clasa de energie A iti spune ca are un consum mic de curent electric.Cu cat inaintezi B, C, D consuma mai mult curent electric.Alimentarea electrica este trifazica, bifazica si monofazica.Debitul de aer iti spune cu ce putere acel aparat sufla in interior aerul rece-cald si se masoara in m3(metri cubi de aer). Anumite incaperi au aerul mai umed sau mai uscat decat normalul. Daca selectezi functia de dezumidificare aparatul scoate surplusul de apa din aer., al tau scoate pina la 1, 5 l de apa din aer pe ora. Zgomotul se masoara in db(decibeli), acesta iti spune ca zgomotul de interior este mai mic decat cel de exterior(asa este normal de fapt). 45 de db la exterior este totusi destul de putin, deci este un aparat destul de silentios.
Sper ca iti sunt de folos aceste explicatii findca sincer mai babeste de atat nu stiu sa explic.
Nu stiam cum se citeste Btu, EER Btu/hr. W 11. 01(3. 22) W/W
COP 3. 63 W/W, (CFM) si (A) dar pana la urma am aflat, eu am plecat la 12 si am venit acum.
Mersi.
AvalohAlyn întreabă: