| painecuzahar a întrebat:

Trebuie sa trimit 125 de emailuri. Daca trimit 25 pe ora in decurs de 4 ore, pot fi considerat spam? Cum as putea sa evit asta? Care e maximul permis intr-o ora ca sa nu se considere spam?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Gmail free permite max 500 mail pe zi deci in cazul in care folosesti gmail free nu ai probleme.

| doctorandus a răspuns (pentru suntserios):

Daca are consimtamantul lor prealabil sa le trimita mesaje distribuite in masa, nu se va intampla nimic neplacut. Daca nu-l are, ramane fara cont de Google si fara internet.

| suntserios a răspuns (pentru doctorandus):

Fara internet? loool. La cati le-a taiat digi netul ca au trimis mail uri?

Am scris mai sus, google are o limita. Nu merge mai mult de atat. E simplu. Nu iti baneaza nimeni nimic.

| painecuzahar explică (pentru doctorandus):

N-am mai auzit asta. Toata lumea din industria mea face asta. E vorba de niste propuneri de colaborare pentru niste firme, eu fiind antreprenor. Emailurile sunt programate individual, personalizate, nu le trimit in masa. E foarte importanta adresa de email a firmei si nu vreau sa pateasca ceva. Si trebuie neaparat trimise in data x, de asta ma tem.

| doctorandus a răspuns (pentru painecuzahar):

A, da, firme. Firmele sunt exceptate de la directiva privitoare la spamuit consumatorii.

| doctorandus a răspuns:

Nu e pe ora. Daca se plang trei pagubiti la provider, ramai fara internet.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Prima oara poti sa zici ca a fost un virus, a doua oara nu te mai crede.

| trophin a răspuns:

Eu nu inteleg de ce toti iau asta in serios! userul a jucat un joc de copii si acum trebuie sa trimita mail...
cum era odata, daca nu trimiti mesajul la zece persoane, ai sa mori... asa e si cu 125 de mesaje... maturizati-va

| painecuzahar explică (pentru trophin):

Ce naiba aberezi acolo?