Gmail free permite max 500 mail pe zi deci in cazul in care folosesti gmail free nu ai probleme.
Daca are consimtamantul lor prealabil sa le trimita mesaje distribuite in masa, nu se va intampla nimic neplacut. Daca nu-l are, ramane fara cont de Google si fara internet.
Fara internet? loool. La cati le-a taiat digi netul ca au trimis mail uri?
Am scris mai sus, google are o limita. Nu merge mai mult de atat. E simplu. Nu iti baneaza nimeni nimic.
N-am mai auzit asta. Toata lumea din industria mea face asta. E vorba de niste propuneri de colaborare pentru niste firme, eu fiind antreprenor. Emailurile sunt programate individual, personalizate, nu le trimit in masa. E foarte importanta adresa de email a firmei si nu vreau sa pateasca ceva. Si trebuie neaparat trimise in data x, de asta ma tem.
A, da, firme. Firmele sunt exceptate de la directiva privitoare la spamuit consumatorii.
Prima oara poti sa zici ca a fost un virus, a doua oara nu te mai crede.
Eu nu inteleg de ce toti iau asta in serios! userul a jucat un joc de copii si acum trebuie sa trimita mail...
cum era odata, daca nu trimiti mesajul la zece persoane, ai sa mori... asa e si cu 125 de mesaje... maturizati-va
anonim_4396 întreabă: