anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tzau
Pe la 23:40 mi-am bagat bani in buzunare ca sa ma prinda 2010 cu bani si sa ma tina in bani si anul astahee hee >:" eu inca ii mai am in buzunar nu i-am scos. ii pot scoate sau mai trebuie sa-i tin? Anu trecut numai stiu ce am facut de ameteala >:". La multi ani si Va Doresc Sanatate, Iubire si Fericire voua si famiilor voastre.

Răspuns Câştigător
| pwp a răspuns:

Scoate-i, doar nu ii tii acolo pana la anul rolling on the floor)
Un An Nou Fericit love struck

10 răspunsuri:
| G a răspuns:

Si eu mi-am pus bani in buzunar, dar i-am scos. laughing important e sa ii ai la ora 0 si 0 minute si 0 secunde, dupa aia poti sa-i scoti.

| Annitu a răspuns:

Vezi să nu facă mucegai.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Poti sa-i scoti.
Am intrat deja in 2011, spre fericirea unora.
Sanatate maxima, ca e buna inainte de toate!happy

| Foca a răspuns:

Scoatei ca ajunge. Si ai asteptat sa te prinda 2011 nu 2010 laughing funda love struck

| aaaa12345 a răspuns:

Eu am baut o sticla de sampanie:}de copki
Si esti ametit/ametzita si acu ca suntem in 2011 ca 2012 nu are ca ca am fi morti

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Aaa am gresit laughing am baut unpic si m-am zapacit =) 2011*

| sNukki a răspuns:

Poti sa-i scotitongue

| Lucaci a răspuns:

Poti sta cu ei cat vrei dar nu mai putin de un minut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred. ideea e sa ii ai in buzunar la 12:00. big grin dar, la si 5 min poti sa ii scoti, ca deja ai intrat in anul nou. cel potzin eu asa stiam. si eu ii mai am inca in buzunar, da' asta pentru mi'e lene sa ii scot laughing. an nou fericit! :d

| Diamond_1649 a răspuns:

Pai eu la miezul noptii eram in piscina cu iubitul. Daca eram aproape goala (Costum de baie) inseamna ca o sa saracesc?laughinglaughing