Ai încercat să bifezi una din opțiunile "Extra large icons", "Large icons", "Medium Icons", "Small icons" etc?
Poate tu ai optat pentru "List" de aceea trebuie să le deschizi individual...
Am dat la large icons si la extra large, asa le vizualizam mereu, dar nu s-a schimbat nimic, imi nu pot vedea pozele in folder, am auzit de la mai multi ca cica ii de la windows si isi revine dupa o perioada dar de cateva luni este la fel si nu mai suport.
Posibil să ai viruși. Odată cu reinstalarea windows-ului, problema se rezolvă de la sine. Altfel, nu cred că vei reuși!
Când reinstalezi, salvează tot ce ai în partiții, pentru a nu pierde datele (imagini, fișiere etc), în caz că nu le ai salvate pe stickul de memorie.
Fa exact ce ti-a zis Hagiesteanu_Petrut_1983 si sigur o sa-ti apara miniaturile.
Uita-te la poza asta dai clik dreapta pe my computer dai la proprietati te duci la advanced system setings la performance si bifezi show thumbails instead of icons.
https://drive.google.com/......MwT2c/view
Merci,am rezolvat si eu. Esti tare. La multi ani!
N-ai pentru ce eu cu chestii de genul asta ma ocup fac formatari si fac si calculatoare din componente cumparate separat!
Asta este doar un mod de vizualizare a pozelor, de la 1 pana la 9 am tot incercat, nu s-a schimbat nimic