Întrebare recomandată | ademiki a întrebat:

Uite...de 2 ani ma tot chinui...
Stiti cum as putea sa vorbesc la microfon si sa se auda in boxe? Va rog am nevoie URGENT!
PS:Am windows 7
FUNDAAA

Răspuns Câştigător
| sNoWbloW a răspuns:

Te duci in control panel-sounds...(la sunet acolo )-dai advanced-options-proprieties-acolo gasesti ceva de mic-bifezi aia si ok

| ademiki explică (pentru sNoWbloW):

Nu gasesc unde...k la advanced nu imi da options, daca poti sa imi explici, nu stiu mai detaliat

| sNoWbloW a răspuns (pentru ademiki):

Uite mai osor, te in dreapta jos, la bara de start iti apare difuzorul ala, unde dai sunetul mai tare si mai incetu(scrie volume)... dai dublu click si iti apare mixerul ala de unde reglezi sonorul, te duci sus in dreapta la icoana aia cu mixeru si dai options si propreties iar acolo gasesti ceva de microfon ( mic sau alt ceva) bifezi chestia aia. Dupa ce ai bifat dai ok si iti va apare in mixer si volumul microfonului care trebuie debifat si apoi iti auzi vocea in boxe!

| Adeluuuu a răspuns (pentru sNoWbloW):

Nu stiu, mie ii apare altfel...imi apare jos in dreapta volumul si scrie dec at mixer si speakers.si nu stiu ce am debifat si nu imi mai merge nici microfonulsad

| sNoWbloW a răspuns (pentru Adeluuuu):

Normal de acolo trebuia!

7 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Incearca softuri de dj.

| diia29 a răspuns:

Pai, sti ca sunt doua 'chestii' de la casti care se baga in unitate, poti sa scoti una dintre ele (a castilor) si ramane doar microfonul big grin si o sa poti sa-ti asculti vocea linistit/a big grin
o zi bunabatting eyelashes

| Adeluuuu a răspuns:

Aaa.sad