| AvalohAlyn a întrebat:

Un antivirus gratuit pe perioada nelimitata stiti?

Răspuns Câştigător
| AccountDeleted a răspuns:

Avast Free Antivirus cu licenta pe baza de e-mail. Iar cand expira, bagi din nou e-mailul.
AVG Free este cu licenta gratuita la fel.

11 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

BitDefender Free e unul din cele mai bune antivirusuri, mult mai bun ca Microsoft Security Essentials. Trebuie inregistrat in termen de 30 de zile, dar totul e complet gratuit.

| neutrino a răspuns:

Eu folosesc de cativa ani Avast free.

| lpavel a răspuns:

DA si e singurul : Microsoft Security Essentials :)
Link :
http://www.microsoft.com/ro-ro/download/details.aspx?id=5201

| SkyPilot a răspuns (pentru lpavel):

Mie imi merge foarte bine. La fiecare 2-3 zile downloadez noul fisier si fac un scan complet. Nu am problem de 3 ani, dar nici nu vizitez siteuri dubioase.

| lpavel a răspuns (pentru SkyPilot):

CE iti merge foarte bine big grin?

Microsoft Security Essentials, evident happy

| lpavel a răspuns (pentru SkyPilot):

AAAA, normal, e bunicel dar nu cel mai bun! Dar e singurul antivirus gratuit! happy

La cati bani am dat pe el, are cel mai bun raport calitate/pret happy
McAffee si Norton aveau momente cand imi degradau sever performanta.

Răspuns utilizator avertizat
| suffarstar a răspuns:

Bittdefender este cel mai bun antivirus si e 100% romanesc, il descarci si gasesti tu un key pe Google.
http://www.bitdefender.ro/

| BaiatDeGaşcă a răspuns:

1-Kaspersky-Cu licență
2-Miccrosoft security essentials-Are o rată de detecție bună și nu consumă resurse așa multe, ăsta ar fi motivul pentru care l-am clast pe 2
3-Avira antivirus Free-L-am clasat pe 3 deoarece are un consym de resurse mai mare și dacă lași activ web guard-ul va încetinii sistemul de operare
4-AVG Free-Din punct de vedere al deteccției este foarte bun dar l-am clasat pe 4 deoarece nu elimină complet virușii din sistem ci doar îi mută în carantină, deci îi va stoca în calculator
5-Bid defender free, mai ales pentru scanner-ul on line care este foarte bun, dar nu întotdeauna dă rezultate
6-avast
7-Noroton,slab ca antivirus instalat în PC dar scanner-ul on line este accepatbil
8-Nod 32-Slab și cu o grămadă de alarme false
9-avast-Era într-o perioadă bunicel dar acum a cam rămas în urmă
10-Panda,foarte slab