| needTOknow a întrebat:

Un ceas care scrie pe el,, water resistant 10bar (barland) merge sa inoti cu el?laughing sau doar rezistent la transpiratie/ploaie/stropeala?
Ms frumos

9 răspunsuri:
| moldovianu a răspuns:

Pe multe scrie ca rezista, dar numai scrie, acum depinde de firma cat de seriosi sunt! Ca rezista cam 10 bari(atmosfere) stai linistit, tu esti mort demult pana sa faca implozie ceasul tau laughing)

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Cred ca e rezistenttongue
cum ar fi pe al meu ca e rezistent la apa...si o data am facut baie cu el din gresealalaughing))))))))...din fericire nu i s-a intamplat nimichappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca scrie 10 bar, inseamna ca rezista pana la o adancime de 100 m.

| tteo92 a răspuns:

Nu prea merge asa, merge dar de cateva ori, ca dupa se duce.
si eu aveam un ceas care scria ca e rezistent la cazaturi si zgarieturi, l-am scapat de 2 ori, i s-a dus oglinda de la loc laughing, dar intr-adevar a fost rezistent, altele zbura geamu de la prima cazatura laughing

| thefighter1 a răspuns:

Rezista aproximativ la 100 de metrii sub apa daca nu ma insel

| 12AA a răspuns:

Rezista, toate pe care scrie rezista la cel putin 5-10 m.

| KATALYNNKOWX a răspuns:

Am si eu unu si inotam la prietenu in piscina, il lasam in piscina si inotam pe sub apa sa-l caut.Deci e rezistent.

| Nicusorrr a răspuns:

Daca scrie water resistent 10bar eu zic ca tine la apa.
10bar-la presiunea aia rezista.
Incearca si vezi, eu sunt convins ca tine 100%
FUNDA?!big grin

| needTOknow explică:

laughing da ma nu-i asta problema 10bari = aproximativ 100 m nu ajunge eu pana acolo prea curand dar nu stiu daca ar fi indicat sa ma dau mare cu el prin apa. Vreau parerea unora care au si stiu cum e ori se pricep