| Loome a întrebat:

Un laptop bun până în 35 de milioane: îmi puteți da exemple?
Fac montaje video în 720p și 1080p cu Sony Vegas Pro 11 și AfterEffects, folosesc des Paintool SAI și Photoshop. Nu vreau să se blocheze. 300 de gb minim HDD. M-aș duce la un i7, 1 sau 2 gb video, dar vă las pe voi să mă ghidați.
Acum am un desktop cu 2gb ram ddr2, Intel core 2 quad de 2. 33ghz, o placă video de 512mb.
Se mișcă destul de greu. Dacă puteți să îmi spuneți ce să-i fac, îi fac, ca să meargă mai repede. Defragmentare i-am făcut acum o săptămână. Am DVD cu win7 ultimate, așa că pot să îl reinstalez, dar îmi e că pierd programele...
Idei?

Am auzit că există un accesoriu pentru laptopuri care are o placă video dedicată și mai multe chestii. Cât costă? Se poate folosi la orice laptop?

5 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

De ce vrei laptop. pentru ce vrei tu mai bine desktop, in ce lucrezi tu va fi de cam 3-4 ori mai rapid un desktop.

| Loome explică (pentru sltlp):

Am deja desktopul despre care am spus. Nu vreau încă unul datorită faptului că vreau neapărat să mă pot deplasa cu el.

| sltlp a răspuns (pentru Loome):

Atunci ai doar o varianta care sa merite, anume asta http://bit.ly/RTc443. de intepat toate se vor mai intepa, problema e d ela os, windows. procesorul este de 2.5 ori mai puternic in c elucrezi tu, iar in vegas se va folosi gpu-ul, care are un numar mare de cuda, 384, si va fi de 2 ori mai rapid ca cpu i7. Restul detaliilor de poti observa si tu :)

| KodrutZ a răspuns:

Fa-ti desktop cu i7 si SSD pentru sistem.

| edutzu20 a răspuns:

Http://www.emag.ro/......E9VDKBBBM/
Parerea mea este ca acest laptop este exact ceea ce cauti tu.