Cu conditia sa-i faci un upgrade la ram, 12gb de preferat.
https://www.pcgarage.ro/......nux-black/ utmbfr
Si la 30 de milioane gasesc ceva mai ok sau sa iau unu la 25 si să ii fac upgrade?
Gasesc un laptop mai okey la 30 de milioane sau sa iau unu la 25 si sa îi fac upgrade?
Depinde si ce jocuri vrei sa rulezi, in general un 1050 de 2gb este de ajuns cat sa rulezi jocurile noi undeva pe medium in 40+fps-uri, nu poti sa ai cine stie ce asteptari de la laptopuri sub 4500 lei, in plus deja intram in era in care cam ai nevoie de minim 4 nuclee si 8 thread-uri, ca sa nu zic 6 nuclee.
In plus, jocuri precum ac odyssey de abia ruleaza pe high in 60fps-uri in 1080p(pe ultra merge in vreo 40-45fps-uri) pe un 1060 6gb si i7 5820k cu 6 nuclee(asta-i pc-ul meu actual), sa nu mai zic ca ram-ul trece lejer de 10gb folositi cam in orice joc mai pretentios.
Singurul upgrade semnificativ ar fi daca ai lua laptop-ul asta, are un i5 cu 4 nuclee si 8 thread-uri iar placa video e aceeasi dar e varianta cu 4gb, insa tot va trebui sa-i faci upgrade la ram, insa repet, daca nu ai in total macar 12gb nu prea faci mare lucru, o sa se mai intepe jocurile care cer mult ram.Iei si tu o memorie sh de pe olx cu vreo 200-250 lei si aia e(e 400 lei in magazin si nu prea merita, pana la urma e doar o placuta de ram).
Stiu ca nu prea iti convine ce zic dar nu prea ai ce sa faci.
Mie personal mi se par ridicol de scumpe laptop-urile de azi pentru ceea ce ''ofera''
AFR81 întreabă: