Cred ca mai mult retorica e intrebarea ta. windows-crackuit, Sony sound forge-crackuit, nero-idem, doar cateva exemple. linuxul si ubuntu sunt moca. din pacate, poate si datorita veniturilor mici, nu ne permitem sa le cumparam.mi-ar placea sa pot sa le cumpar, sincer... dar ma descurc asa cum pot, cum facem cam toti!
Esti cumva de la serviciu' roman de informatii? sau vrei sa ne bagi la mititica, care raspundem la ce intrebi tu? lasa-ne cu intrebari din-astea inutile
Nuuuu nu lucrez nicaierea) la niciun SRI am intrebat pentru ca nici eu nu am niciun program original, in afara de mozilla si yahoo messenger, ma rog daca astea-s programe!
De ce nu poti sa ne lasi tu cu raspunsurile stupide? Omul a vrut sa vada asa se curiozitate cam cati dintre noi cumpara ceva original.Se putea sa nu comentezi si sa treci de aceasta intrebare? Pun pariu ca ai PC-ul plin de asa ceva.Nu are rost sa raspund la intrebare deoarece ma cunosti foarte bine.
Prietene, daca ai nu stiu cate raspunsuri corecte nu cred ca trebuie sa faci pe desteptul, ok?! Si nu mai pune niciun pariu pentru ca mai mult de 95% dintre romani au softuri piratate pe calculatoare. Si pentru curiozitatea ta, am avut la laptop windows 7 home premium original in germana cu serial lipit pe spatele laptopului si am instalat win7 ultimate pirat pe el, doar pentru ca asa am avut eu chef! suntem o tara mizera si prea saraca pentru a cumpara si niste rahaturi de programe. daca simtiti ca va cauta politia pentru piraterie, instalati-va ubuntu sau orice alt linux si nu va deranjeaza nimeni!
Pirateria este si o piraterie pozitiva cu un mare +. Microsoft Windows nu a permis piratarea windows-urilor.Acum cei de la Microsoft au permis piratarea deoarece s-au facut niste studii prin care 1/2 locuitori ai planetei dupa o perioada de timp prefera sa CUMPERE softuri de la Microsoft in special Windows si Office.Eu personal voi cand voi mai creste (peste 2-3 ani) voi CUMPARA un windows original de la Microsoft pentru ca m-am obisnuit cu sistemul de operare si imi place mult si mai stiu ca merita toti banii din lume.Acum prietenul meu raspunde-mi la urmatoarea intrebare Daca NU exista pirateria WINDOWS-ul cum arata oamenilor cat este de bun si altele? Pirateria ajuta la vanzari.Asa ca voi cumpara acest sistem de operare deoarece MERITA sa dau banii. Daca nu stiam nimic despre Windows? Luam Windows-ul si era de rahat! Inseamna ca am dat banii degeaba am fost pacalit.Asa ca am vrut sa vad cu ochii mei ce poate si sigur il voi cumpara.Asa ca te rog... lasa politia de-oparte
Daca tu crezi ca pirateria ajuta companiile, nu am ce sa-ti cer... daca toti ar avea iPhone-urile jailbreak-uite Apple ar ajunge cum e Nokia in prezent! in Romania nu exista o legislatie bine pusa la punct cu privire la piraterie asa ca, putem sta linistiti! du-te in Germania si descarca muzica moca de pe net cum faci la noi si sa vezi ce amenda platesti tu sau ai tai si apoi sa vezi ce bataie iti mai iei! ori dai 0, 99centi pe melodie, ori platesti amenda cateva sute de euro! si inca ceva: nu ma incalzeste cu absolut nimic intentia ta de a cumpara windows original! daca o sa se introduca legi anti-piraterie trec pe linux si gata. am incheiat discutia!
Daca vrei sa-ti raspunda doar cei cu programe nepiratate...nu o sa primesti nici un raspuns!
De fapt marea intrebare este cati dintre noi AU un program pe un cd original cumparat din reprezentanta.(exceptand cd-urile de la webcam, pc, drivere ce sunt date odata cu aparatul )
Nu toti ne permitem sa platim pentru lucruri originale, deci le luam de pe internet gratis si piratate sau le... piratam noi ^.^
Idem luk194, mai bine intrebai cine ARE vreun prog original(cumparat separat de pc, web, alte trancanale)
Eu de ex nu am nici macar 1
Subscriu în totalitate la răspunsul lui luk194. Nici măcar Windows-ul nu-i original.
anonim_4396 întreabă: