Platesti doar pentru crearea site-ului, apoi nu mai ai treaba, nu mai ai costuri.
Salut,
Poți să îl faci și singur dacă te știi cât de cât cu tehnologia. Sunt site-uri specializate în așa ceva, dar că să-l publici trebuie să plătești. Din câte știu eu trebuie să plătești constant o dată la ceva timp.
Exista acum atatea optiuni si tool uri in care iti poti crea singur un site fara nicio problema.
Eu mi-am făcut un site mai demult. Acum ceva ani. Ai putea să cauți pașii necesari pentru a-ți face siteul.
Plătești anual rezervare de domeniu și găzduire pe un server intr-un data center!
Depinde cât este de complex site-ul, cât de des faci modificări *( la cele de comerț electronic des - schimbate produse, preturi, descriere de produs, poze )
Poti sa iti faci si singur, exista site-uri pentru crearea propriului tau site insa pentru a-l face public va trebui sa platesti. Pe site-urile respective e usor sa iti creezi un site, ai totul la indemana, daca te stii doar putin cu tehnologia vei reusi sa creezi site-ul fara probleme, dar da, va trebui sa platesti pentru a-l face public.
Sau poti sa angajezi o firma care se ocupa cu asa ceva si nu ai nicio treaba. Platesti mai mult, te ustura putin buzunarul, dar e totul facut excelent, ca la carte. Exista un site Thecon, sau Tecoon, ceva de genul, care se ocupa cu asa ceva. Bine, exista mai multe, banuiesc ca iti pot oferi fiecare cate o oferta. Daca crezi ca site-ul tau iti va aduce cascaval pe viitor, merita din plin.