| WalterWhite a întrebat:

Un prieten are cd cu Windows XP original el il are instalat in calculatorul lui dar mi-la instalat si mie de pe accelasi cd. Pot sa active Automatic Updates sau isi vor da seama iia de la Microsoft si nu va mai merge?

Răspuns Câştigător
| Master1ro a răspuns:

Daca licenta de la Windows XP este pentru un singur PC risti sa iti anuleze Microsoft licenta.Mai bine lasi Automatic Update dezactivat, si asa dupa parerea mea e cam enervant, am fost nevoit sa reinstalez sistemul de operare datorita la un update de la Microsoft.

PS: Si eu am tot Microsoft Windows XP Autentic

2 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

NU poti sa activezi Automatic Update! Licenta de la acel windows este pentru un singur IP (instalare).

| Cinesafie a răspuns:

Eu din cate stiu, poti sa faci cateva updateuri, dupa care, pentru a face un anumit update, iti cere validarea licentei, si atunci iti va da eroarea cu Windows Genuie Advantage.
Ideea e ca de acea eroare poti sa scapi prin urmatorii pasi:
Intrati in :

1. C>Windows>System32 si se dau rename la fisierele: WgaLogon.dll si WgaTray.exe de exemplu Wy.dll si Wz.exe moment in care ele nu mai pot opera.
2. C>Documents and Settings>All Users>Application Data>Windows Genuine Advantage si se da delete acestuia (Windows Genuine Advantage)
3. Restart

Eu unul nu am incercat sa fac update-uri si sa scap de faza cu windows genuie pentru ca am windows-ul original happy (dar aia cu windows genuie merge! )

Bafta si o zi buna happy