Da dupa 16 ani ca muncitor necalificat poate la salubritate, sau zilier sau in comstructii la incarcare descarcare. Ar trebui sa-l indrumi spre scoala
Daca prietenul tau vrea sa ajunga muritor de foame n-are decat.Eu ii recomand sa aiba rabdare macar pana termina liceul.Cu 8 clase nu faci nimic! Ai un salar de nimic asa ca spune-i sa se gandeasca mai bine la asta si sa termine studiile fiindca e important.
Cred ca da...ca maturaot pe strada.
Sau. daca are bani... poate sa se faca orice vrea
Se poate angaja ca muncitor necalificat, si nu va avea un salariu chiar mare, si ii va trebui si permisiunea scrica a parintilor daca are intre 16 si 18 ani, nu poate avea mai putin de 16 ani. si pana, la 18 nu se va putea angaja decat cu jumatat de norma, mai bine si-ar continua studiile, chiar si la seral sau fara frecventa
O meserie buna, sau finuta cu siguranta nu va avea. Acum nici cu facultate nu prea faci mare lucru. Dar daca ti-e prieten sfatuiestel sa continue cu scoala... Asa cred ca e mai bine! Succes.
Ai sa fym s3ryosy 3u am 5 clase si nw ma plang nw amy yeste rwsyne lwcrez la o firma de kalcwlatoare am wn salar de 18 mil. 3w zyk ca e bine asa ca nw mai aberaty
anonim_4396 întreabă:
Aurașgheorghe întreabă: