| tigannervos a întrebat:

Un telefon care este in garantie poate fi dat inapoi si de asemenea sa primesti si banii inapoi?

13 răspunsuri:
| ioana1704 a răspuns:

De obicei nu, se incearca sa se repare telefonul sau sa-ti dea altul. Nu au interes sa dea banii inapoi

| AdinaELA a răspuns:

Buna! Eu mi-am luat in decembrie un telefon de la Vodafone si am avut probleme mari cu el.L-am lasat de vreo 3 ori pe la service-ul lor.Au incercat doar sa-l repare,nu am primit niciun semnal ca,daca voi mai avea probleme, voi primi altul in schimb sau banii inapoi.Ce-i drept, eu l-am luat la abonament.Depinde de firma - Orange/Vodafone/Cosmote...Citeste cu atentie garantie.Din cate stiu, exista un termen de cateva zile in care poti returna obiectul daca nu te satisface.Bafta!

| Zidovsky a răspuns:

Salut,telefonul poate fi data inapoi daca are o problema mai grava si iti da altul in schimb asemanator cu cel inlocuit, dar banii inapoi nu-i mai poti primi.

| Rares2594 a răspuns:

NU.Garantia este atunci cand ti se strica telefonul, ti-l repara ei gratis.In Caz ca nu se mai poate repara iti da altulhappy

| SunnY_3867 a răspuns:

Nu. Garantia este numai pentru faptul ca daca se defecteaza in perioada in care garantia este valabila, poti sa-l prezinti, sa spui care-i problema si sa ti-l repare gratuit. Asta e tot))

| ozzy22 a răspuns:

Eu cred ca poti doar sal schimbi cu altu si sa platesti daca e cazu diferenta de bani.

| mady8055_9212 a răspuns:

Din pacate nu iti pot da banii iapoi deoarece telefonul a fost folosit asa mi s-a intamplat si mie ca nu imi mai placea! dar daca ai abonament iti pot da banii inapoi mie mi-au zis ca doar daca am abonament primesc toti banii si daca nu am nu imi poot da ecat jumate din suma telefonului

| mady8055_9212 a răspuns:

Oameni buni intelegeti ca nu poate fi dat inapoi deoarece asa poate face ori ce om de ex imi cumar azi un telefoon si dau ci piatra in el si maine il duc sa imi iau banii! cum ar fi? telefonul nu mai are valoare pentru ei! intelegeti ce vreau sa spun? ca e nu mai iasa cu nimica

| illegal89 a răspuns:

Nu se mai primeste inapoi sub nici o forma

| tigannervos explică:

L-am luat dintr-un hypermarket

| Zupy a răspuns:

Daca telefonul are un defec, e stricat il poti duce inapoi sa iti dea altu dar banii nu ii mai primesti inapoi fundita?happy

| vD0G a răspuns:

Da, depinde de unde til l-ai luat daca l-ai luat de la cosmote ati dau banii 100% inapoi

| Vitca_Sanda_1966 a răspuns:

Am luat un telefon pe abonament sa tricat de trei ori am cerut unul nou tel e de 4 luni nu vrea sa mi-l schimbe ce sa fac