Descrierea nu au schimbat-o cei de la eMAG...dar eu am primit pe s4 de 2 saptamani android 4.4.2
A apărut S5 de aproape o săptămână la eMAG și S4 nu a ajuns la 1600 lei. Acum e 1849 lei, e suficient momentan, dar are tot Android 4.2.
Da? Atunci doar au uitat ei să schimbe. Mi-ai dat un motiv să-l iau mai rapid.
Da cauta pe google sa vezi ca nu vorbesc aiureli..cumparatil ti-l recomand cu mare draga este cel mai tare telefon care l-am avut pana acum ...nu am intanlit nici un defect la el pana acum
Cum e cu noul Android KitKat? Am auzit nu doar că mărește performanța ci și că face bateria să țină mai mult. Cât te ține bateria?
Hmm.la baterie nu este mare diferenta poate de 3-4 ore in plus.dar la performanta se misca mai fluid si raspunde mai repede.si la aplicatii si la orce. bateria ma tine 1 zi si 10 ore maxim dca nu prea stau p fb pe el..eu cred ca este de ajuns pentru performantele lui si displayul mare
Și dacă te joci pe el non-stop? Să zicem fără internet... Oricum o să mă obișnuiesc fiindcă și eu îmi încarc tableta zilnic.
Crede-ma nu m-am jucat niciodata pe el mai mult de 5 min ma plictisesc repede de jocuri...momentan am pe el doar facebook, instagram si whatsapp...nu prea ma mai pasioneaza jocurile de niciun fel
Mai am o întrebare. Telefonul avea cumva folie de protecție când l-ai cumpărat? Sau va trebui să-i cumpăr separat?
Din pacate nu are... uitete pe youtube la un unboxing si vezi exact ce contine
M-am uitat, dar uneori depinde și de magazin...
Tu ce folie de protecție recomanzi dintre următoarele:
1) Husa oficială de la Samsung: http://www.altex.ro/......i950ctegww
2) Tempered Glass: http://www.mobiledirect.ro/......203w2.html
Samsung vinde câte 2 bucăți și cred că e de calitate maximă, dar sticla securizată pare mai bună (costă 50 de lei față de 35 bucata și pare mai... puternică). Ambele mi se par foarte scumpe, dar mă interesează să fie protejat telefonul în cazul unui impact.
Descrierea nu au schimbat-o cei de la eMAG...dar eu am primit pe s4 de 2 saptamani android 4.4.2
Crezi că se va ieftini atât de mult?
Oliver21 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: