| riki10004 a întrebat:

Un tip are pe Facebook un nume (de exemplu : Andrei Vasile) și ar trebui să apară www.facebook.com/AndreiVasile,dar la el apare www.facebook.com/GeorgeMihai.Are un cont fals, câte report-uri ar trebui să primească pentru ai fii șters contul definitiv?

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Nu cred ca e in functie de cate, ci cum hotaraste Facebook-ul. asta o vei vedea la setarile tale daca cererea a fost aprobata sau a fost respinsa.

Am incercat mai de mult prin mai multe conturi avute si alti prieteni sa ma ajute pentru a sterge niste injurii la propria persoana, iar Facebook nu a facut absolut nimic. A trebuit sa aplic metoda simpla... sa blochez persoana, asa si tu poti face la felwinking!

2 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Daca ii stii ca mai detine un alt cont pe care-l utilizeaza ca asa spune acolo la reportare parca... e cont fals si ala x e adevarat ceva de genul asta. incearca asa daca merge.

Daca mai are fotografii care nu ii detin, furate de pe alte site-uri sau ale tale atunci poti sa dai iar raport pentru tema asta. Posibil sa fie sters, vezi si tu.

| riki10004 explică (pentru MihaelaDart):

Câte raport-uri trebuie să primească?

| MihaelaDart a răspuns (pentru riki10004):

Nu cred ca e in functie de cate, ci cum hotaraste Facebook-ul. asta o vei vedea la setarile tale daca cererea a fost aprobata sau a fost respinsa.

Am incercat mai de mult prin mai multe conturi avute si alti prieteni sa ma ajute pentru a sterge niste injurii la propria persoana, iar Facebook nu a facut absolut nimic. A trebuit sa aplic metoda simpla... sa blochez persoana, asa si tu poti face la felwinking!