Nu. ce spui tu e posibil in niste cazuri speciale, gen SLI/Crossfire, sau hybrid crossfire si nici una nu se aplica aici.
Mama ce discutie de retardati.
Gandeste.
Ce spui tu is baliverne, si nu exista asa ceva. Ori lasi integrata, ori dedicata. Si din astea doua, de ce crezi ca exista dedicata. De ce crezi ca dedicata e optionala si integrata e din fabrica. Pentru ca dedicata de obicei e mai performanta decat integrata.
Păi da, dar nu se poate ca placa integrată să preia doar partea de afișare de la cea dedicată?
OK, deci nu am tehnologia necesară. Dar ca idee mi s-a părut eficient să mi se poată aplica și la mine.
Nu. ce spui tu e posibil in niste cazuri speciale, gen SLI/Crossfire, sau hybrid crossfire si nici una nu se aplica aici.
Deci, am 2 mufe VGA în spatele calculatorului: una e în dreptul plăcii de bază, a procesorului; iar cealaltă e la placa video.
Întrebarea mea este dacă ar afecta cumva performanțele calculatorului dacă aș conecta monitorul la placa integrată pe procesor și nu la cea dedicată.
Nu ai mării performanţele deloc! GeForce GT 630 este de două ori mai bună ca performanţă decât Intel HD Graphics 2500. Normal că dacă tu conectezi monitorul la placa integrată vei avea performanţe de 2 ori mai SLABE decât dacă o conectezi la cea dedicată şi anume GeForce GT 630.
Știu dar eu nu mă refeream cu ce placă să lucreze calculatorul în jocuri ci doar cu care să afișeze. Adică GT 630 să ruleze jocul, iar HD Graphics doar să afișeze. De asta am întrebat.
Citeste aici si o sa vezi. Funda? http://www.blasterzone.ro/placa-video-integrata-vs-placa-video-dedicata/
Aici scrie diferențele dintre plăcile video dedicate și cele integrate (le știam deja). Are vreo legătură la ce placă video conectez monitorul?
FloFlorentina întreabă: