| Lightdark a întrebat:

Unde găsesc un computer cuantic de vânzare? Cele de pe OLX Okazii Publi24 sunt rezonabile calitate preț?

Răspuns Câştigător
| Dragobeta a răspuns:

Computer cuantic? De vanzare? Olalala, da, pe olx!
Cine si-a batut joc de tine?
Voi generatia asta crescuta cu telefonul in mana, telefon conectat la net, chiar nu stiti nimic de tehnologie? Si mai spuneti ca batranii erau prosti! Isuse, Marie si Iosife! Iata ce este un computer cuantic: https://ro.wikipedia.org/wiki/Calculator_cuantic Desi, sincer, ma intreb daca vei intelege ce vei citi.

| Lightdark explică (pentru Dragobeta):

Deci un calculator cuantic este folosit pentru ce? Am înțeles că în loc să arate cifrele de 0-1 arata cifre de la 100 in dus dar la ce se folosește tot nu am înțeles

| johnnny123 a răspuns (pentru Lightdark):

Tu nu înțelegi un prăjitor de pâine și vrei să înțelegi computerele cuantice...

| Dragobeta a răspuns (pentru Lightdark):

Cifre binare. Doar 0 si 1! Nu de la 100 in sus.
Sunt folosite pentru calcule stiintifice. Matematica, fizica, chestii din astea.
Nicidecum jocuri cum zice unul mai sus.

| Lightdark explică (pentru Dragobeta):

Wow super tare deci eu mă tot gândeam bai frate la ce îți trebuie un astfel calculatorlaughing laughing laughing)

15 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La IBM.
Acum au pus in productie un procesor Quantum.

| Simpatic a răspuns:

Lasand la o parte gluma, ipotetic dar ar fi la vanzare
La ce ti-ar trebui tie unul de asta? sa joci CS sau Fortnite happy
Sunt destui care pentru jocuri video isi baga parintii in datorii ca sa isi faca ei PC-uri de 15.000 de lei, daca ar produce bani cu ele insa merita si 15.000 de euro un PC lejer, dar ce sa vezi majoritatea cumpara ca sa consume nu ca sa producawinking

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Glumești.

| Lightdark explică (pentru sadrian46):

Nu nu vlumenam chiar așa credeam

| sadrian46 a răspuns (pentru Lightdark):

Un calculator cuantic azi este subiect de cercetare fundamentală de nivel foarte înalt. De aici până la vânzare pe OLX pot trece decenii.

| mihai69 a răspuns:

În romanele SF.

| johnnny123 a răspuns:

Da, sunt foarte rezonabile computerele cuantice de pe OLX. În plus, am auzit că dacă-ți cumperi unul primești gratuit și un accelerator de particule.

Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns:

Erau inainte de 89 pe olz o gramada, si erau si ieftine, dar capitalistii au decis sa le vanda cum au vandut si restul tarii, pe nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Troll