anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde imi pot pune melodii le si imaginile pentru ca atunci cand imi schimb windowsul sa nu se stearga? va rog ajutati-ma

9 răspunsuri:
| sinblade27 a răspuns:

Simplu pe cea de-a doua partitie sau le salvezi pe un dvd cand instalezi folosesti decat o singura partitie partitia de sistem deci celaalta ramane neatinsa in cazul in care vrei sa stergi absolut tot se repartitioneaza hardul si atunci pierzi orice informatie dupa el

| 구미호 a răspuns:

Nu poti sa schimbi windowsul fara sa se stearga melodiile si imaginile. 8-x

| danco a răspuns:

Trebuie sa ai macar 2 partitii. De ex. partita C (a Windowsului) si inca una D: (sau Ehappy depinde ce litera ai la DVD drive. Daca ai asa, tot ce e important pe C, pui pe D sau E.

Răspuns utilizator avertizat
| missouri a răspuns:

Niciodata sa nu iti pui un lucru important in C ( Local Disk ). Pentru ca acolo se sterg imediat.Insa in D ( Diverse ) nu se vor sterge. Daca iti reinstalezi Windows-ul, nu ti se va sterge nimic in D.
In afara de programe, cum ar fi Yahoo! Messenger, Mozzila si programele tale; pentru. ca astea sunt instalate in C. Te sfatuiesc sa ti le copiezi pe un DVD, sa le poti reinstala mai rapid!

Bafta! :*

Funda? big grin

~ Missouri.

| *.*.*.Punky love .*.*.* a răspuns:

In "My computer" exista doua fisiere "C" si "D" tot ce se afla in "D" ramane in computer, cele aflate in "C" se pierd.

Sper ca te-am ajutat!

funda?!

| Biaa a răspuns:

In d sau e happy

| laara a răspuns:

Oriunde altundeva numai nu in C (Local Disk), pe dekstop sau in My Documents

| ninjarescue a răspuns:

Pai ori le bagi in Local Dosk D ori le salvezi pe DVD/CD si le bagi dupa ce iti faci pcu altceva nu stiu mai e o posibilitate c un har disck extern dar cam costa bani si nu cred ca vrei sa dai 10 mil pe el... sper ca te-a ajutat