Pungile se gasesc in fata ta, in buzunarul din spate al scaunului din fata ta.Si daca este sa-ti fie rau, da, o faci acolo de fata cu cel din stanga si cel din dreapta ta.Restul nu vad ce faci tu! Este naplacut daca ti-se face rau tocmai cand lumea serveste masa!
Pungile de obicei sunt a fiecare scaun...chiar si al cele mai proaste firme tot ce trebuie sa faci e sa iti dai drumu
sau sa meri la baie si sa iti dai drumucum doresti... da daca iti dai drumu la scaunu tau o sa le fie rau si la altii si lantu continua... app nu e asa rau cu avionueu am fost de 16 ori
Le gasesti in buzunarasul din spate de pe scaunul celui din fata ta, acolo unde ai si revistele. In cazul in care lipsesc ceri sa ti se aduca una... poate nu e cazul. Ia un emetiral inainte de zbor si mananca ceva light (o salata)
Sunt in scaun, daca stii ca o sa ai probleme, intreaba stewardesele, sa ai punga pregatita. Dar nu e problema, poti vomita si jos sau pe colegul de scaun. Cum am patit eu... A vomitat una pe mine Eram in pantaloni scurti, tricou, dormeam si m-am trezit ca ma stergea aia de voma. Am tipat tare: Give me pouch! Singura data cand am vomitat. De atunci nu mai dorm in avion!
Dar stai linistit ca nu o sa vomiti. Se infunda urechile, posibil ca o sa ametesti putin; daca adormi nu o sa ai probleme. Ia niste somnifere inainte, ca sa nu te faci de ras
anonim_4396 întreabă: