Offtopic: Daca nu intelegeti intrebarea, mai bine nu raspundeti. Nu faceti decat sa mariti confuzia pe care o are MirunaMuffin.
OnTopic:
Problema ta este laptop-ul este in powersaving mode si are cel mai probabil setat in timp dupa care daca nu este atins, sa intre in "sleepmode".
Setarea pe care o cauti ar trebui sa fie Control Panel, la Power Options.
(Ex: Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings) De acolo poti sa-ti modifici dupa cat timp sa-ti intre pc-ul in sleepmode.
Daca intri si la "Change advanced power settings" la optiunea "Require a password on wakeup" si selectezi "NO", nu o sa-ti mai ceara parola dupa ce se "trezeste".
Sa-mi spui daca nu te descurci, te voi ajuta.
Numai bina,
Shin
Wow,te pricepi, m-ai ajutat, bravo! big like
Hmm...
1.Ai un virus
2.E plin de praf
3.S-ar putea sa fie de la drivere...intra in safe mode si vezi ce driver lipseste...
Ori ai un virus puternic, foarte puternic ori e vreun hacker in laptop, ori e defect, dul la reparat.Sa îl verifice.Vezi sa nu îl ți pe moale ca se încinge si se arde.bafta si mult succes. Funda?
Daca il ai de mult e posibil sa aiba praf in el si din cauza prafului nu poate sa respire si se opreste.
Sau e virusat.
Si eu am avut problema asta! Trebuie sa faci asa:Intra in Control Panel,si undeva ar trebui sa gasesti Power Options,dupa ce intri in Power Options trebuie sa fie optiunea "Change what the power buttons do". Cand intri acolo, o sa iti apara "When i press the power button";"When i press the sleep button" si " When I close the lid".La primele doua lasi peste tot sleep, iar la ultima, adica "When i close the lid" apesi pe optiunea Do Nothing, si in stanga si in dreapta. Sper ca ai inteles!
.S-ar putea sa fie de la drivere...intra in safe mode si vezi ce driver lipseste...