anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Uneori, computerul meu se stinge singur, fara sa-i fac nimic. Care ar putea fi cauza?

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Jonsdottir a răspuns:

Poate priza tongue

Răspuns utilizator avertizat
| CrucifiedCountess a răspuns:

Sursa, placa video.contact imperfect

| rouaroxa a răspuns:

Mi se mai intampla si mie atunci cand sunt deschise mai multe ferestre, poate prea multe, ori cand dau click de mai multe ori nerabdatoare... cred ca ar trebui sa ti reinstalezi windowsul, placa video... poate fi si vreun virus sad

| bismark65 a răspuns:

Ai platit factura la enel?

| Ralux a răspuns:

Poate apesi tu din greseala pe ceva sau dai cu piciorul in unitatea centrala sau se supraincarcalaughingbig grin. Ori ai un virus. Vorbeste cu cineva cu experienta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer inca nu stiu nici eu .si mie mi se intampla in fiecare dimineata. daca am computerul inchis mai mult de vreo 8ore. mi se stinge singur. mie mi-a spus cineva ca nu suporta processoru monitoru sau cum thinking dar nu cred ca e cazul si la tine ca iti scria ceva .ai putea sa iti reinstalezi windowsul .placa video.

Shin
| Shin a răspuns:

Sursa sau temperatura.

| Moneyandfame a răspuns:

Poate se incalzeste prea mult si atunci se stinge.Cheama pe cineva sa verfice in bios la ce temperatura e setat sau uita-te tu daca stii sa faci asta.Alta problema ar putea fi sursa.

| plangacioasa a răspuns:

Ai eu am patit acelasi lucru...am mers de unde l-am cumparat si mi la reparat si nu mai am proble de vina era hardul parac.se incalzea prea tare... eii bine nu ma pricep la calculatoare. dar e bine sa merfi la cineva care se pricepe

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Memoria sau virus.