Error code: 88780078 in limbajul de programare are o semnificatie exacta! iti las o configuratie manuala!
Daca sar iar setarile driverului de sunet atunci iti recomand sa pui un antivirus pe PC!
Inseamna ca nu ai deloc sunet driverul de sunet sau ceva din el este lipsa instaleaza driverul de pe cd-ul placii de baza din nou stima
Dacă nu ai deloc sunet, nu Winampul este de vină, ci, fie placa de sunet, fie driverul. Pentru început, dezinstalează driverul plăcii de sunet şi instalează-l din nou. Nu îl pune peste el însuşi, că iese o zăpăceală. Dacă nici aşa nu merge, dă un click dreapta pe My Computer, Manage, iar, în fereastra care apare, alege Device Manager. Caută placa de sunet acolo. Dacă nu-i, sunt două opţiuni.
1. Ai placă integrată, caz în care îţi iei de la un magazin de calculatoare o placă de sunet nouă. Costă vreo 50 de lei, că doar nu-ţi trebuie cine ştie ce sculă profesionistă.
2. Ai placă de sunet cu conectare PCI. Ori muţi jack-ul de la boxe în găurica aferentă plăcii de sunet integrate pe placa de bază, după care o activezi pe aia şi-i instalezi driverul (îl ai pe CD-ul plăcii tale de bază), ori vezi şi tu dacă nu cumva nu stă bine placa de sunet în slotul ei. Scoate-o, curăţ-o şi bag-o la loc. Dacă tot se încăpăţânează să tacă, ia-ţi placă de sunet nouă cu aceiaşi 50 de lei, îndeas-o într-un slot PCI liber, instalează driverele şi omoară vecinii.
Mi s-a intamplat si mie ceva asemanator cu windows xp sp 3. Mi-am reinstalat windows si gata.Acum nu mai am probleme din astea cu windows 7
Incearca...Start>Control Panel>Administrative Tools>Component Services>Services(local)>Windows audio il pui pe automatic si dai start... daca nu merge nu stiu dai format
Winamp - Preferences - Output. Din meniul de configurare "Output Plug-ins" selectezi Nullsoft DirectSound Output >Configure > in tab-ul Device de la "DirectSound output settings" selectezi driverul audio. daca nu merge asa, reinstaleaza driverele placi de sunet.
YoungSteve întreabă: