Nu poti sa ti-l decodezi acasa cu diverse programe, mai mult il strici decat sa-l decodezi. Du-te la primul gsm service, nu costa foarte mult
Mai bine il duci intr-un service de telefoane si ti-l rezolva intr-o jumatate de ora, eu asa te-as sfatui merge sa-l faci si singur dar exista sanse foarte mari sa ti-l strici, dardaca vrei sa risti gasesti pe google o gramada de tutoriale.Bafta!
Dul la un magazin de telefoane care se ocupa si cu decodarea. pretul nu este foarte mare intre 20-40 lei si til face si pe loc.Ca sal decodezi tu ar fi o pierdere de timp daca nu ai mai decodat telefoane pentru ca nu ii asa usor si ar mai fi si de cablu de date.
Te duci undeva unde decodeaza telefoane (REPARATII TELEFOANE). Acolo dai vreo 10-20 lei pana in 30 si ti-l decodeaza! Funda!
Ba am si eu o intrebare dc dati toti acelasi raspuns daca unu zice ca se decodeaza cu un prog mai zice ink unu la fel si inca unu la fel dc *** trebuie sa reptati toti , sau mai sunt unui inculti care zic (nu stiu) atunci dc mai comentezi daca nu sti sau uni k domne dul la service crezi ca ala care intreaba nu stie ca la sv se decodeaza kredeti k asa incult e? ma frate daca vrei sa decodezi incearca cu (jaf) si nss si nu vreau nici funda k voi lesinatilor
Bravo k bine zici
cristi_1959 întreabă:
eretuf întreabă: