Eu am avut contul blocat 1 an si ceva
Abia dupa tot acest timp am trimis o poza cu buletinul meu si l-am deblocat + scuze din partea lor . Ca doar a fost vina lor nu a mea
Daca chiar crezi ca cineva ti-a spart contul incearca sa iti schimbi parola si eu am facut la fel
De ori cate ori iti accesezi contul facebook de pe un ip noi iti apare acea alerta. daca tu stii ca ai intrat de pe un nou ip nu este nici o problema.pana acum nu am auzit sa ti se ceara o copie dupa un document.
De ce nu ai face asta? Dacă astea sunt condițiile! Oricum, nu este ceva ce poate fii numită problemă gravă! Se poate trăi și fără facebook
Eu n-am mai intrat pe facebook de un an si cand am intrat contul era blocat si imi aparea ceva asemanator legat de documente siam rezolvat situatia cu Yahoo mail
Sa stii ca exista programe pentru asa ceva daca vrei in cearca sa intri pe youtube sa vezi.trebuie sa scrii programe de spart parole facebook
Nu a fost spart ( putin probabil ) lucrul asta se intampla atunci cand te loghezi ba de pe tel, ba tableta etc. Doar urmeaza pasii si atat, nu arata nici un buletin ca facebook e o mare evidenta a populatiei oricum.