Deageaba cauti programe pe net care sa sterga virusi ca nu-i sterge in totalitate.
Recomandat este sati salvezi toate datele pe( dvd, hard extern sau stick)
iar dupa aceea sa chemi pe cine sati formateze hardiskul si sa-ti instaleze windowsul din nou.
Asa am incercat si eu ca tine sa intreb un informatician iar el mi-a zis ca degeaba instalezi programe pe devirusare ca niciunul din ei nu-i poate curata pc in totalitate.
De fel fisierele care nu pot fi sterse in mod normal de antivirus inseamna ca sunt deja avtive in sistem, daca vrei sa le stergi e simplu intra in safemode si stergele dar mare atentie sa nu fie fisiere din c:\windows\
Poţi să scapi de ei doar dacă reinstalezi Windows-ul. E cea mai sigură metodă, după părerea mea.
Formatezi Hardul, reinstalezi Windows (iti salvezi in prealabil lucrurile mai importante pe un DVD/Stick) apoi instaleze Bit Defender Antivirus Free (vei putea intra atunci pe www.bitdefender.ro), este cel mai bun antivirus din lume, si nu vei mai avea vreodata probleme.
Malwarebytes antimalware gratuit. scrii pe google asa, te duce pe situl lor, downloadezi, dai scanare completa, iti sterge tot
Mda,faza nasoala e ca nu mai pot sa intru pe internet DELOC(Acum scriu de pe alt pc.)
Cumperi un CD (1 leu) te duci la un prieten/prietena downloadezi un Avast sau Malwarebytes dar eu iti recomand Malwarebytes pentru ca detecteaza orice virus.
Copiezi de pe calculatorul respectv si instalezi in al tau.probabil ai cazut in capcana aia cu reclame la antivirusi fantoma care iti gasesc o gramada de virusi dar de fapt nu ai nimic
Downloadeaza Kaspersky trial version, care este free, si instaleaza pe calculatorul tau. Asta ar trebui sa stearga tot ce e rau acolo
Daca nu merge, mai sunt si alte programe misto.
Lol..cum sa iti stearga virusul daca nu ai licenta.ia-ti ativirus de Avg 2015
Cosmaynna întreabă: