| HarleyQuinn a întrebat:

URGENT! Calculatorul meu a detectat niste virusi(Trojan,Warm si programe Spyware/Malware etc)Cum pot sa ii sterg? Antivirusul care a detectat asta nu mi-i poate sterge,trebuie sa platesc! Si cum pot afla de la ce sunt? Pe pc nu am jocuri descarcate,ci decat poze si documente word+Adobe, Sopcast. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| MortActiune a răspuns:

Deageaba cauti programe pe net care sa sterga virusi ca nu-i sterge in totalitate.
Recomandat este sati salvezi toate datele pe( dvd, hard extern sau stick)
iar dupa aceea sa chemi pe cine sati formateze hardiskul si sa-ti instaleze windowsul din nou.
Asa am incercat si eu ca tine sa intreb un informatician iar el mi-a zis ca degeaba instalezi programe pe devirusare ca niciunul din ei nu-i poate curata pc in totalitate.

11 răspunsuri:
| sinblade27 a răspuns:

De fel fisierele care nu pot fi sterse in mod normal de antivirus inseamna ca sunt deja avtive in sistem, daca vrei sa le stergi e simplu intra in safemode si stergele dar mare atentie sa nu fie fisiere din c:\windows\

| DarQueen a răspuns:

Poţi să scapi de ei doar dacă reinstalezi Windows-ul. E cea mai sigură metodă, după părerea mea.

| valentingb a răspuns:

Formatezi Hardul, reinstalezi Windows (iti salvezi in prealabil lucrurile mai importante pe un DVD/Stick) apoi instaleze Bit Defender Antivirus Free (vei putea intra atunci pe www.bitdefender.ro), este cel mai bun antivirus din lume, si nu vei mai avea vreodata probleme.

| Iubibilăă a răspuns:

Poti zdrobi acei viermi cu ajutorul lui Kaspersky.
Pa, pa.

| jeek0 a răspuns:

Malwarebytes antimalware gratuit. scrii pe google asa, te duce pe situl lor, downloadezi, dai scanare completa, iti sterge tot

| HarleyQuinn explică (pentru jeek0):

Mda,faza nasoala e ca nu mai pot sa intru pe internet DELOC(Acum scriu de pe alt pc.)

| Rawrss a răspuns (pentru HarleyQuinn):

Cumperi un CD (1 leu) te duci la un prieten/prietena downloadezi un Avast sau Malwarebytes dar eu iti recomand Malwarebytes pentru ca detecteaza orice virus.

| jeek0 a răspuns (pentru HarleyQuinn):

Copiezi de pe calculatorul respectv si instalezi in al tau.probabil ai cazut in capcana aia cu reclame la antivirusi fantoma care iti gasesc o gramada de virusi dar de fapt nu ai nimic

| littleblack a răspuns:

Instaleazati din nou windowsul

| HIldana a răspuns:

Downloadeaza Kaspersky trial version, care este free, si instaleaza pe calculatorul tau. Asta ar trebui sa stearga tot ce e rau acolohappy
Daca nu merge, mai sunt si alte programe misto.

| Laurentiu_Doar_2001 a răspuns:

Lol..cum sa iti stearga virusul daca nu ai licenta.ia-ti ativirus de Avg 2015