anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urgent! Dacă eu pe tv am contul de Youtube și eu nu m-am deconectat dar în contul Google apare "Youtube on tv" și am stat să se șteargă funcția aia, pe tv mai apare contul?
Știți ca uneori apare bulină și numele ca să alegi cine vizionează, dacă eu am șters "Youtube on tv", mai apare contul meu acolo?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Tu vei putea intra dar altcineva nu! Contul de pe tv va recunoaste ca nu este conectat la netul tau si va cere datele de logare din nou! Deci stai linistita ca cei de la service nu vor putea intra in contul tau!

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Binenteles ca mai apare! Trebuie sa te deconectezi de pe tv apoi sa stergi acea functie! Ai facut exact invers... Pai pe tv, acceseaza YouTube si deconecteaza-te!
Nu poti deconecta un dispozitiv care este conectat la cont de la distanta!

| ofată7 a răspuns (pentru lpavel):

Nu mai pot sa intru de pe tv pentru ca nu mai merge, adica s-au ars ledurile si nu mai vad nimic
chiar daca am activat autentificare cu 2 factori, se mai poate intra in cont?

| ofată7 a răspuns (pentru lpavel):

A ok, sper să fie așa. Mersi!

| lpavel a răspuns (pentru ofată7):

Sigur asa va fi! n-ai pentru ce!

| lpavel a răspuns (pentru ofată7):

Tu vei putea intra dar altcineva nu! Contul de pe tv va recunoaste ca nu este conectat la netul tau si va cere datele de logare din nou! Deci stai linistita ca cei de la service nu vor putea intra in contul tau!

| mont a răspuns:

Daca schimbi parola nu ai optiune de deconectare de pe device-urile pe care esti logata? Asa ar trebui. Presupun ca nu vrei sa vada service-ul ce ai tu pe contul de Youtube.

| ofată7 a răspuns (pentru mont):

Hmm…nu știu dacă merge pentru ca am văzut ca la ei nu e ca la Netflix de exemplu. Oricum, mersi