Cauti pe google modelul laptopului tau + drivers ex: HP Pavillion 2352 drivers si il descarci pe cel pentru "networking" sau "wireless". Windows 7 are niste drivere pentru wireless din start, dar nu poate sa le aiba pe toate, mai ales daca ai instalat o versiune veche (ex. nu are service-pack). Iei driverul frumos cu stickul si il instalezi, sau te conectezi la net cu cablu ethernet.
Ce drivere vorbiti ca se istaleaza singure.cel putin cand o faceam pe pc nu pe laptop imi mergea direct...
Faza e ca jos in dreapta nu-mi mai arata conectiune wireless, acum imi apare dial-up ad vpn
La windows 7 drivere-le se instaleaza automat in timpul instalari windows-ului.
Stiu si eu asta, dar baga decat driverii standard. Cauta si instaleaza-i, sau fale update.
Cum sai bag drivere daca n-am internet si nici am primitcd cu laptopul
Sunt obligati sa iti dea asa ceva, sau este laptop la mana a 2-a / ori luat din targ cu 100lei?
Tarane e un Acer aspire 5253g cu 8gb de ram nou nout..intri acum tu sa faci pe desteptu?
cand n-o sa mai traiesti de pe o zi pe alta sa vii sa-mi raspunzi
Sincer, eu nu am facut referire la averea ta ci la calitatea laptopului, dar daca tu te lauzi ca ai detoate, norocul tau. Si daca spui ca este nou-nout atunci trebuie sa ai cd cu driveri.
Poti sa te duci de unde l-ai luat si sa le spui ca nu ai primit, dar totusi, daca ai internet (ca altfel nu stiu cum intri pe TPU) si te lauzi ca ai bani, de ce nu iei driverii si ii pui pe un CD/DVD?
NU e chiar asa simplu cum comentati voi. Daca laptopul vine cu chipset de lan de la Intel, pe ala nu il recunaoste windowsu si trebuie instalat manual.Si de abia dupa ai va avedea reteaua si restul.
Intra in device manager si vezi care driver nu e instalat, apoi cauta pe siteul producatorului ultimele drivere si instaleaza-le.