| AlexandraPiti a întrebat:

Urgent! Eu mi-am instalat windows 7, dar am avut nevoie sa imi maresc memoria,asta am facut, insa nu stiu de ce imi spune ca nu mai am spatiu in drive C.Eu am inteles ca trebuie sa mergi undeva in control panel ca sa dai undeva unde scrie sa maresti memoria sau ceva de genu.
Problema mea este alta big grine ce nu mi se incarca vidoclipurile pe care incerc sa le vizionez.

1 răspuns:
neluL
| neluL a răspuns:

Din cauza ca nu ai spatiu in C nu se incarca videoclipurile.Cat spatiu ai liber in C si cat are toata partitia?

Easeus Partition Master. Cu varianta gratuita (Home)aici http://download.cnet.com/......63346.html poti face chestia asta foarte usor: Ai o bara pe care sunt trecute toate partitiile. Cu mouse-ul micsorezi partitia adiacenta partitiei C, si apoi tragi marginea partitiei C în spatiul eliberat. Datele se înmagazineaza, si la urmatorul boot sînt puse în aplicare. E drept, dureaza ceva, dar nu pierzi nici o data.
E bine sa defragmentezi mai întîi partitia de unde iei spatiul de alocat pentru C.
Deci repet:pur si simplu poti trage de colturile partitiilor cu mouse-ul ca sa le redimensionezi. Intai micsorezi D-ul apoi maresti C-ul in spatiul liber creat!
Pentru siguranta ta nu uita sa faci un backup la fisierele importante - uneori mai exista si accidente!

Succes!