N-ai spus complet denumirea. Eu am gasit Immergas Eolo Star. Cauta pe schema "AF". Este un robinet negru sub centrala. Invarti de el si incepe sa intre apa.
Da eolo star e... am invartit de ala da nu prea a crescut acolo pe barometru
Lasa mai mult si deschide mai mult robinetul. Asculta daca intra apa. Scoate un fasait cand intra. Daca nu creste vezi sa nu ai scurgere pe undeva. Verifica taota instalatia.
De regulă la orice micro centrală(că bănuiesc că de o micro centrală de apartament/casă e vorba) există un robinet situat undeva sub centrală.La ăla îi spune supapă de alimentare.Aia trebuie deschisă ușor să nu introduci aer pe instalație și când presiunea în manometru a ajuns în parametrii(de exemplu 05-1 bar) se închide acel robinet.Aruncă o privire sub centrală și vei observa acolo 2 robinete. Unul din ele ar trebui să aibă un capăt liber(nu știu cum să îți explic).Aia îi supapa de evacuare(în caz de suprapresiune) și unul ca un robinet ce are o țevă mică(la mine îi de cupru) conectată la instalație.Ăla e supapa de alimentare. Dacă observi că presiunea scade foarte des înseamnă ca ai pierderi de apă pe instalație și atunci v-a trebui să apelezi al un service, că de multe ori pierderile nu se văd că se evaporă de la căldură, dar în manometru de presiune se observă imediat; asta ca să nu riști ca centrala să intre pe avarie.Succes
Dupa ce am reglat presiunea din butonul negru, ce fac? Il las asa sau inchid la loc?
Multumesc!
CabaBogdan întreabă:
anonim_4396 întreabă: