Trebuie să debiteze în jur de 4, 5 V şi curentul în funcţie de timpul de încărcare ( încărcarea rapidă scurtează viaţa acumulatorului ).
Acumulatori NI-CD - 1, 2V : încărcare 1, 44V
NI-MH- 1, 25 V : încărcare 1, 44V
LI-ion - 3, 6V : încărcare 4, 2V
Depinde ce tip de acumulator ai, dar o să-ţi vând un pont : poţi folosi orice încărcător de telefon ( preţ mic şi aceeaşi tensiune de lucru ) dacă ai pe cineva care se pricepe la electronică.
Cu părere de rău îţi spun că a picat acumulatorul, o să caut la mine dacă am aşa ceva.
Dacă am ţi-l fac cadou. Să-mi trimiţi dimensiunile aproximative.
Sall.Am un elicopter cu telecomanda.L-am cumparat de curand din Carefour
e pentru exterior era la reducere 150 lei.E MARCA FQ777-505.Acum mi s-a stricat
ceva la el cred ca trebuie schimbat acumulatoru de 3.7v 1000mah, degeaba il incarc ca nu se ridica sus, se ridica 1 metru abia apoi coboara.ca si cum ar pierde pe undeva energie.PLS ajutati-ma.
Ai aici câţiva acumulatori : http://www.2rc.ro/......6_581.html
Nu este legat de un amperaj fix de încărcare deoarece asta se reflectă în timpul necesar pentru acest lucru - mai mare sau mai mic. Nu ştiu ce bec ai reuşit să arzi, dar dacă întradevăr vrei să verifici astfel acumulatorul, lasă cuplat un beculeţ normal de lanternă ( nu LED ) şi vezi cât timp luminează acesta.
Dar ai grijă, la 5V s-ar putea să te trezeşti pe post de kamikaze, adică acumulatorul să cedeze nervos printr-o mică explozie!
Dacă nu ai instrumente de măsură mai bine las-o baltă. Tensiunea Maximă este de 4, 2 V la încărcare!
Şi aici : http://www.autorc.ro/xsky-easy-pro/2424-acumulator-lipo-bravo-iii.html
Arhur am un incarcator mobil de 5V si 0.7A il montez dar nu mi-l incarca l-am lasat mult si degeaba putin il incarca mentionez ca il leg direct pe bateria elicopterului pe acumulatorul lui!
Salut! Ai gasit de cumparat acumulator pentru elicopterul tau? Si eu am unul dar de la Auchan iar bateria mi-a terminat-o frate-miu, a pus-o la incarcat la alt incarcator. Si nu gasesc sa cumpar acumulator pe nicaieri. A mea este de 3, 7v si 1100mah. Ai idee unde mai exact pot gasi, te rog?