| bombonika1799 a întrebat:

Urgent! Scz categoria! Cand am intrat pe youtube mi-a aparut pe pagina ca am fost aleasa sa castig o tableta.Am raspuns la niste intreb si imi cere si nr de tel ce ziceti este bine sa ii dau! Se poate intampla ceva rau?

14 răspunsuri:
| NoTimeToWaste a răspuns:

Dupa ce vei pune numarul de telefon te va pune sa trimiti un mesaj la un numar si sa-ti manance credit inutil. Sau ceva asemanator. Am parcurs un asemenea formular cu mult timp in urma.

| ionutzandrey a răspuns:

Poi degeaba il dai fiindca o sa trebuiasca sa trimiti un sms cu taxa deci mai bine stai cuminte fiindca este o pacalealawinking

| Scremer a răspuns:

Nu cred ca ar fi foarte indicat pentru ca din cate stiu nu sa anuntat nici un concurs pe youtube si n-am mai auzit de castiguri cu premi pe acest site ai putea sal dai este pe riscul tau dar eu in loc tau nu las da incearca sa vb si cu parinti tai vezi ce zic si ei.Bafta

| Okami23 a răspuns:

Mai bine nu iti da nr, te pot toca aia cu telefoane sau sa coste apelul vreo zece euro

| stefanutza a răspuns:

De obicei, in aceste cazuri numaral tau de telefon nu este facut public, asa mi-a scris si mie, in urma unui joculet de cateva minute, mi s-a spus c am facut un punctj foarte mare si ca am ajuns la premiul de un Iphone 5, mi s-a cerut numarul de telefon, l-am dat si am primit un SMS prin care mi se spunea sa raspund cu "Da", cu un tarif de 3 Euro pe SMS, eu spun sa nu te amagesti... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea e de incredere, sa fim sinceri cine ti-ar da un telefon asa aiurea

| Scremer a răspuns (pentru anonim_4396):

Ea o sa primeasca tableta (pe dracu) nu telefon citeste cu atentie intrebarea laughing

| corbeaioanagabriela a răspuns:

Da, se poate.Cine stie ce smecherii sunt.Eu zic sa stai in banca ta.Mai bine, stai acolo ca cine stie ce ti se poate intampla.Eu zic sa nu ai incredere in ei.De obicei -, sunt contactati "Ai castigat nustiuce da nr tau de telefon.Cazi in prada, si poate sa iti manance creditul sau sa platesti ceva cica ai fraudat.Nu e bine stai in banca ta.

| tr3ig a răspuns:

Ma cu tableta te faci nu te faci. da te procopsisi cu un virus de toata frumuseteawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Scremer):

Serios? Poate fi si un covrig. Aha ma refeream in general tu chiar ai crede ca dacă primești un SMS cu "ai câștigat un Lamborghini" te bagi?

| bombonika1799 explică:

Ori cum sunt pe carela si nu mai am minute asa ca na n-are ce sa imi ia!

| Scremer a răspuns:

In general prostiile astea cu ai castigat nu stiu ce e o mare teapa le dai nr si te trezesti cu un cost imens sau mai situ eu ce iti fac astia deci dupa parerea mea nu da nici un nr de tel si du-te si fa altceva decat sa-ti pierzi timpu cu prosti din astea.

| SweetChildOAxls a răspuns:

Nu se intampla nimic daca pui numarul tau de telefon. Numai ca ti se va spune sa trimiti un mesaj (care de obicei costa 3 sau 5 euro) catre un anumit numar, pentru a intra in competitie sau in posesia premiului. Mai bine stai linistita, deoarece acestea sunt doar trucuri.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Mai mult de 100% este o pacaleala. Oriunde intalnesti mesaje de genul sa stii ca sunt doar pentu a te fraieri.