CU ajutorul functie FN din capatul tastaturii, si trebuie sa gasesti si un alt buton pe tastatura cu un "bec" sau ceva de genu lsa semnaleze luminozitate si cuajutorul functie "FN" + acel buton reglezi luminozitatea.Succes!
Nu conteaza windowsul, spune ce model de laptop este si o sa pot sa te ajut.
Fn(butonul din coltul de jos in stanga) si pe f6 sau pe f5 daca vrei sa die mai intunecat.
Mie mi se vede mai intunecat( tot la luminozitate ma refer) atunci cand nu il am bagat la incarcat.
PS:Eu am Toshiba satellite c660-1c7
Da pentru ca atunci cand functioneaza pe baterie este setat pe profilul Balanced sau Power Saver. Jos pe bara de start langa ceas,trebuie sa ai un icon sub forma unei baterii,dai click pe ea si iti apar optiunile pentru alimentare,alegi,, More Power options'' apoi,, change plan settings'' ai optiunile,, on battery'' si,, plugged in'' si acolo setezi luminozitatea pentru fiecare modalitate de alimentare.
un raspuns urgent..jos pe tastatura ai un buton pe care scrie Fn, tine-l apasat si cauta pe tastatura doua butoane pe care ai desenat doua beculete, mai luminos, si mai intunecat
Din cate stiu ai niste butoane in spatele pc ului si unul dintre ele (cel de la care reglezi imaginea) iti da si luminozitatea si o reglezi de acolo. bafta
Pai unde iti apare bateria dai clik pe ea si iti apare doua buline ..la prina scrie Balanced si la a doua High perfomance dai clik la a doua bulina sa iti fie mai lumisos ecranu la laptop... sper ca am fost de ajutor >
PupicelT întreabă: