Salut in primul rand, ar fi trebuit sa stii ca nu se conecteaza componente Hardware unui Pc-ul cand pc-ul este sub tensiune. 2. Becul care se aprinde pe placa ta de baza indica ca intra tensiune in ea si cam atat nu indica si ca merge in parametrii. 3. Este posibil sa fi ars sloturile de PCI, asta incluzand si slotul de placa video, de aici ar putea sa ai problema cu monitorul. La o placa de bza este de ajuns sa parlesti un condensator si ea nu mai merge in parametrii. Sfatul meu este sa-ti duci pc-ul in service si vezi ca s-ar putea sa ai nevoie de o noua placa de baza. Poti incerca sa scoti si bagi inapoi placa video cu pc-ul oprit, pana sa te duci cu pc-ul in service
Placa video este onboard, tu zici ca mi s-a stricat placa de baza?
Eu presupun ca ar fi placa de baza. Du-l intr-un service pana sa cumperi placa de baza parerea mea.
Nu a fost o idee buna sa umbi-n unitatea conectat la curentul electric.
cel mai bine sa il duci sau sa chemi pe cineva care se pricepe si sa vada exact despre ce e vorba, poate fi vorba de placa video sau chiar placa de baza.
Inainte sa arunci tot trebuie sa inlocuiesti procesorul, iei de la cineva nu cumperi ca nu e sigur, e cel mai fericit caz, dar parerea mea e ca ai ars cipsetul, Bafta