anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urgenta! Un prieten de-al meu mi-a dat un Nexus S ca sa vad cum este. Nu avea cont google si intrat in al meu ca sa pot downlaoda ceva si cand vreau sa--l sterg zice sa fac o formatare de fabrica. Cand ii dau formatare de fabrica apare un semn al exclamarii langa un android. Si ii scot bateria ca se blocheaza si apoi cand il deschis, contul google al meu tot acolo crying(((( mi-am schimbat parola ca sa nu intre dar daca la setari la contacte poate sa bifeze o casuta si imi vede contactele! Eu le am in Gmail online si nu vreau sa site el ce am eu acolo! Si acum imi zice ca isi vinde telefonul ce pot face pana dimineata sa ii elimin contul de google? HELLLP!

5 răspunsuri:
| FloriDeMucigai a răspuns:

Settings-Accounts and Sync, si dai sync off si dupa aia stergel. Bafta

| introduaicinumele a răspuns (pentru FloriDeMucigai):

Am incercat si nu merge. Telefonul si l-a vandut si acum cine l-a luat sa-i faca ce vrea, daca il conecteaza la PC ii face un update si poate apoi merge formatat. Si cu datele mele din cont, s-a rezolvat, am schimbat parola contului si am sters din telefon toate datele mele si nu mai are ce face acum, ca la sync da eroare ca nu stie parola.

| FloriDeMucigai a răspuns (pentru introduaicinumele):

Nah ce probleme iti faci... e bine ca leai rezolvat

| introduaicinumele a răspuns (pentru FloriDeMucigai):

Da, problema era ca in market cere parola de la cont si am schimbat-o ca sa nu intre la mine si nu mai poate luat de pe merkat. Dar cu i l-a dat nici nu are WI-FI si nici nu stie cum se activeaza pe telefon, dar sa mai intre pe merket.

| FloriDeMucigai a răspuns (pentru introduaicinumele):

E foarte bine ca mai exista oamenii de astia... prea multi '' new tehnology''